Diete cu banane

 
Pentru micul dejun


Cel mai important pas din aceasta dieta: consuma cel putin 1-3 banane la micul dejun (sau pana te saturi), insotite de un pahar cu apa calduta (la temperatura camerei). Bananele trebuie sa fie proaspete, nu inghetate sau prajite.


Pentru pranz si cina


Intre aceste doua mese, poti include mici gustari, doar daca iti este foame. Pranzul si cina trebuie mancate normal, cu moderatie, fara a te simti satul. Este foarte important sa nu incluzi in alimentatie dulciurile si deserturile. Cina trebuie servita pana in orele 20 ale serii, preferabil la ora 18.


Importanta apei in alimentatie


Bea apa intre mese, dar nu in cantitati mare, ci sorbind apa din pahar. Daca nu simti foame intre mese, nu consuma gustari.


O alta nota foarte importanta a acestei diete este durata somnului. Recomandarea dietei este de a dormi inainte de ora 12 noaptea, fiind dovedit faptul ca avand un somn sanatos si la timp ajuta organismul sa nu depuna grasime in timpul noptii.


Un program bine stabilit de alimentatie, insotit de aceasta dieta cu banane, da intr-adevar roade, dupa cum precizeaza statisticile din Japonia. De preferinta, aceasta dieta de slabit trebuie dusa pe o perioada de cel putin 2 saptamani, si efectele se vor vedea in scurt timp.
Sursa: Cure de slabire


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa