Plante bune pentru ficat

 
Plante utile pentru ficat

1. Papadia vindeca ciroza hepatica. Boala de ficat este o problema majora de sanatate. Papadia e foarte eficienta contra bolilor ficatului. Frunzele proaspete de papadie, curatate si spalate bine, pot fi amestecate in salate. Tinctura obtinuta din aceasta planta si alte extracte pe care le gasiti in magazinele de produse naturiste sunt extrem de folositoare pentru sanatatea ficatului si a celorlalte organe si glande.


2. Ciulinul laptelui e recomandat pentru o cura naturala de vindecare a ficatului. Aceasta planta contine un antioxidant numit silymarin si poate fi folosita pe termen lung. Cercetatorii au demonstrat ca sylimarinul poate imbunatati starea celulei hepatice in caz de ciroza, hepatica cronica si alte boli inflamatoare ale ficatului.


3. Anghinarea este un remediu sigur, natural si ieftin pentru afectiunile ficatului. Aceasta leguma contine un ingredient activ, numit cynarin. Aceasta protejeaza celula hepatica de toxinele provenite in special din alcool si din substantele chimice, regenereaza ficatul, stimuleaza bila, reduce colesterolul si trigliceridele.

Sursa: Ziarul Click!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa