Dolicocolon, diverticuloza sigmoidiana — leacuri si retete naturiste

 
Tratament naturist dolicocolon, diverticuloza sigmoidiana

Dolicocolon, diverticuloza sigmoidiana: de seara se fierbe 1 sau 1,5 litri de apa de robinet, se lasa la racit, la temperatura camerei, pana dimineata. Imediat dupa trezire se bea o cana din apa fiarta, dupa care la intervale de 2 ore se mai bea o cana chiar daca nu exista senzatia de sete. In acest interval de timp nu se mananca nimic, cel mult se bea o cafea. Nu se sta in pat se pot face diverse treburi prin casa.

Daca nu se reuseste nimic in prima zi de a doua zi, lucrurile se rezolva cu succes. Prin acest procedeu, se curata intestinul foarte bine, se elimina toate toxinele si chiar se poate slabi. Este preferabil ca din alimentatie sa se elimine branzeturile fermentate. Procedeul se repeta mai multe zile la rand. Dupa reglarea tranzitului nu mai este nevoie de atata apa. Va fi suficienta o cana de apa rece si masajul usor. Rezolvarea survine in maximul o ora.


Stafide puse la inmuiat intr-o cana cu apa, tinute la frigider, iar dimineata urmatoare se bea apa si se mananca stafidele, pe stomacul gol.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa