Incontinenta urinara — leacuri si retete naturiste

 
Informatii medicale despre incontinenta urinara

Incontinenta urinara: urmare a unei slabiri a musculaturii sfincterului uretral - se poate incerca medicamentul DRIPTANE.

Bai la sezut cu coada calului, coada soricelului, traista ciobanului, 100 g. din acest amestec, se pun la macerat peste noapte, a 2-a zi se clocotesc si se combina cu apa de baie.

Frectionarea zonei vezicale urinare, cu tinctura din traista ciobanului. La 2 ore se ia 1 lingura cu ceai de matase de porumb. Se beau zilnic 4 cani de ceai din coada calului, coada soricelului, sunatoare si cretisoara, amestecate. Gimnastica invizibila, ce consta in strangerea voluntara a muschilor sfincterului anal, ritmic, pana la obosirea zonei, 1 data/zi.

Urinatul in reprize, se da drumul la jet, apoi se opreste voluntar si se tine cat se poate. Urmatoarele urinari se fac la fel. Aceste contractii se fac timp de 3 luni. Sunt interzise tutunul, cafeaua, alcoolul.


Insuficienta renala: amestec din plantele dragaica, splinuta de padure si urzica moarta galbena, in parti egale, se beau 4 cesti/zi cu inghitituri mici. Efectul se vede dupa 14 zile.

Tinctura de branca ursului, diluata in ½ pahar cu apa, de 3-4 ori/zi. Cura se face de 40 zile si are ca efect stimularea circulatiei sanguine, a imunitatii locale si restabilire a functiei rinichiului.

Se recomanda ceai din frunze si flori de sunatoare, nu exista o doza fixa, se foloseste in loc de ceai sau apa.

Un pahar de ceai inainte de culcare il protejeaza pe copil sau adult de incontinenta urinara nocturna in timpul somnului.

Foarte indicate sunt semintele de marar, o lingurita intr-un pahar cu apa fierbinte, se lasa la infuzat 2–3 ore, apoi se bea un pahar pe zi. Aceasta infuzie poate vindeca temporar incontinenta.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa