Piatra la rinichi — leacuri si retete naturiste

 
Remedii naturiste pentru pietre la rinichi

Piatra la rinichi: un litru de apa cu 250 g radacina de patrunjel curatata si tocata, se fierbe pana scade la o cana, se strecoara si se imparte in 3 cescute, se bea pe stomacul gol una dimineata, la pranz si seara. In ziua respectiva nu se mananca nimic. A doua zi piatra se transforma in nisip. Tratamentul dureaza o zi.

Ceai din scaiul magaresc, 1 lingurita la 250 ml. apa.

Tinctura de tamaie, dimineata, la orele 8 si la ora 11, se ia cate o lingurita diluata intr-un pahar de apa plata. Tratamentul dureaza 2–3 saptamani si se repeta de cate ori este necesar. Se procura numai de la farmaciile si magazinele naturiste. Ataca dintii dizolvandu-i, nu se tine mult timp in gura.

Infuzie din petale de trandafir, timp de 10 zile/luna, cate 2 cani/zi, dimineata si seara pe stomacul gol. Substantele din petale impiedica formarea sarurilor minerale in rinichi si formarea de pietre.

Renalof, medicament din extract molecular al plantei Agropyron repens, (anumite populatii din Anzi nu fac niciodata litiaza, nisip sau infectii renale, deoarece consuma mici cantitati din aceasta planta). Pe langa faptul ca amelioreaza durerea si elimina microlitiaza, are un puternic efect depurativ, de curatare si eliminare a toxinelor si eliminare a altor calculi ce pot produce litiaza biliara. Este bun si pentru prostatita cronica. Se administreaza zilnic o capsula sau chiar la 2 zile o capsula. In caz de litiaza se iau 3/zi, timp de o luna cu 300-500 ml. apa.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa