Efectele folosirii drogurilor

 
Efectele folosirii drogurilor

Tinerii, dar si multi adulti de pe aceasta planeta sunt dependenti de substante care ii duc pe cei care le folosesc in planurile astrale joase. In taramurile astrale joase, consumatorii sunt agatati si prinsi de entitati astrale care au nevoie de energiile lor ca sa poata supravietui, determinand astfel cauza principala a dependentei. Cei care se complac in folosirea la nesfarsit a acestor substante creeaza aceste energii distorsionate in copul emotional si in alte corpuri subtile. Aceste entitati au o constiinta proprie. Sunt reale si vii, traind intr-o constiinta de energie joasa care devine din ce in ce mai agresiva in incercarea sa de a obtine control asupra energiilor celor care folosesc aceste substante. In timp, folosindu-le in mod regulat, entitatile cresc in numar si in putere in campul energetic al gazdelor.


Aceste entitati, de o constiinta vibrationala foarte joasa, au atat de putina lumina si energie proprie, incat ele trebuie "sa se agate" de fiinte umane "doritoare" si sa produca dorinte necontrolate si pofte in corpurile emotionale ale acestora ca sa poata supravietui. Poftele sunt radacinile fundamentale ale dependentei, create de entitati din planurile astrale ce au nevoie sa va suga lumina si energiile ori de cate ori au ocazia, ca o metoda de a-si asigura propria existenta. Se poate spune ca dependentele voastre sunt "rezolvarile lor". Acest concept, legat de formarea numeroaselor nivele si tipuri de dependenta, nu este inteles prea bine. Daca ar fi fost, foarte putini dintre voi ati fi interesati in folosirea substantelor ce creeaza dependenta, chiar si a tigarilor si alcoolului.


Ele sunt un rezultat al conspiratiei fratilor intunecati, al caror scop este sa opreasca sau sa incetineasca evolutia acestei intregi generatii. Exista grupuri foarte mari de entitati care isi asteapta "victimele doritoare", situate in locuri unde oamenii se aduna pentru a inhala sau folosi aceste substante.


Daca ati putea observa din perspectiva noastra, veti vedea fara doar si poate ca orice persoana care se complace in folosirea acestor substante invita intregi legiuni de entitati. Ele se agata de voi si aproape va tortureaza emotional ca sa va incite sa va complaceti in continuare in folosirea substantelor. Ele sunt ca niste vampiri infometati intrecandu-se care sa puna mana pe prada. In cazul marijuanei, dependenta nu provine decat in mica parte de la planta in sine, ci provine de la entitatile care se lipesc de cei care folosesc aceste substante. Aceasta este principala cauza a torturii si chinului create de dependenta.
Aurelia Louise Jones 


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa