Tratamente naturiste: solutii 100% garantate

 
Tratamente naturiste: solutii 100% garantate

  • Infuzie de talpa-gastei. Este eficienta mai ales pentru limitarea tulburarilor de ritm cardiac si a colesterolului LDL. Turnati peste o lingurita de parti aeriene o cana cu apa clocotita. Lasati vasul acoperit 15-20 de minute, apoi strecurati. Beti doua cani de ceai pe zi, ultima seara inainte de culcare.
  • Infuzie de paducel. Este indicata persoanelor cu tahicardie si care au colesterolul total mare. Puneti peste o lingurita de frunze si flori 250 ml apa fiarta. Dupa un sfert de ora, strecurati. Se consuma cate o cana de astfel de ceai in timpul crizei. La fel de eficienta este tinctura, luata preventiv, cate 15-20 picaturi, in trei reprize, inaintea meselor.
  • Infuzie de salvie. Scade moderat tensiunea arteriala. Se pune o lingurita de frunze la o cana cu apa clocotita, se lasa zece minute, se filtreaza. Beti intreaga cantitate pe parcursul unei zile.
  • Infuzie de mesteacan. Este recomandata in caz de hipertensiune usoara, avand si o oarecare actiune de eliminare a colesterolului de pe peretii vaselor de sange. Turnati peste doua-trei linguri de frunze uscate 250 ml apa clocotita. Cand ceaiul se raceste, adaugati un varf de cutit de bicarbonat de sodiu si lasati la macerat sase ore. Intreaga cantitate se bea in doua reprize, la interval de patru ore.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa