Stimulati in mod natural circulatia periferica

 
Stimulati in mod natural circulatia periferica

Milioane de oameni din intreaga lume sufera de insuficienta circulatorie periferica. Mainile si talpile aproape in permanenta inghetate, amortelile si furnicaturile resimtite la nivelul membrelor sunt cele mai frecvente manifestari. Luati masuri din timp, intrucat aceasta problema poate influenta in sens negativ functionarea creierului si a altor organe vitale (ficat, rinichi, inima), ducand la complicatii dintre cele mai severe. E bine de stiut ca plantele cu actiune vasodilatatoare si anticoagulanta pot reoptimiza deplasare sangelui.


Ceai vasodilatator pentru uz intern

Faceti un amestec in parti egale din urmatoarele plante: coada-soricelului, cimbru, sunatoare, vasc, troscot si anason. Preparati o infuzie, punand doua linguri cu varf din aceasta plamada in 500 ml apa clocotita. Strecurati dupa zece minute, indulciti cu miere de salcam si beti peste zi. (George BUZICA, Braila)


Extractul de ginkgo mi-a schimbat viata!

Extractul din frunzele acestei plante creste fluxul sangvin si mentine elasticitatea vaselor, intareste membrana celulelor si previne instalarea aterosclerozei. De asemenea, ginkgo dilata venele periferice si are efect antioxidant, recomandandu-se in tulburarile venoase, tromboze si in caz de oboseala cronica. (Otilia OPRESCU, Ploiesti)


Apelati cu incredere la tinctura de castane

Se dau castanele prin masina de tocat, apoi se pun intr-un borcan si se acopera cu alcool. Se agita o data pe zi. Dupa doua saptamani se strecoara, storcand materia vegetala. Tinctura se aplica prin masaj usor, pornind de la degete spre genunchi, respectiv spre coate. (Vasilica MUSAT, Iasi)


Masaj aromatic cu rezultate imediate

Omogenizati cate trei picaturi de uleiuri de rozmarin si de piper negru intr-o lingura de ulei cald de masline. Masati cu preparatul obtinut palmele, antebratele, gambele si labele picioarelor, dimineata si seara. (Paula IOAN, Bucuresti)

Remedii naturiste nr. 2 (94)


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa