Acnestop - capsule

 

Produsul Acnestop este un supliment alimentar destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor sebacee si pilosebacee. Se manifesta prin aparitia comedoamelor si papulopustulelor superficiale sau profunde, localizate mai ales pe fata, pe spate si pe partea superioara a toracelui. Manifestarea ei excesiva este inestetica si deranjanta. Formula acestui supliment alimentar se bazeaza pe observatia stiintifica conform careia un regim alimentar bogat in zinc, antioxidanti si vitamina B6, reduce activitatea excesiva a glandelor sebacee. Pentru a preveni carenta cuprului in organism, care poate sa apara prin aport suplimentar de zinc, s-a introdus si acest microelement in formula produsului. Suplimentul nutritiv Acnestop contine zinc cu o biodisponibilitate crescuta, vitamina B6 si cuplul de vitamine E si C cu un potential antioxidant remarcabil si este un remediu foarte eficient pentru inlaturarea acneei juvenile.


Compozitie

Doza zilnica recomandata contine:
- Vitamina C (Acid ascorbic): 180,00 mg;
- Vitamina E (D-Tocoferol): 45,00 mg;
- Gluconat de zinc: 140,00 mg (corespunde la 20 mg Zn);
- Gluconat de cupru: 28,30 mg (corespunde la 4 mg Cu);
- Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina): 6,00 mg.


Administrare

Se recomanda consumul de 2x1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), dupa o masa principala de preferinta dimineata si seara. Tratamentul se continua pana la disparitia acneei.

Folosirea simultana a produsului cosmetic Aknesol mareste eficienta tratamentului antiacneic.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa