Artrolit forte cu microelemente din sare de Bazna

 
Artrolit forte cu microelemente din sare de Bazna

Este un supliment alimentar conceput pentru mentinerea sanatatii cartilajului osos si prin aceasta optimizeaza functionarea intregului aparat locomotor. Apa de Bazna a inceput sa fie utilizata cu succes inca din secolul al XVIII-lea pentru eliminarea durerilor asociate diverselor afectiuni articulare. Studiile chimice efectuate au aratat compozitia foarte speciala a acestei ape. Microelementele continute intr-o proportie optima, confera efecte tamaduitoare unice acestui miracol al naturii. Suplimentul contine un superconcentrat de microelemente din apa de Bazna, care prin administrare interna isi exercita efectul rapid si foarte eficient.

Arborele Boswellia serrata, contine substante naturale cu efect antiinflamator al incheieturilor; prin cresterea fluxului sanguin, accelereaza refacerea cartilajelor atrofiate. Glucozamina, obtinuta din cartilajul crustaceelor, impreuna cu biosulful continut in molecula de MSM, sunt componentele cheie ale structurii cartilajelor. Desi organismul uman are capacitatea de a produce aceste elemente, cu inaintarea in varsta productia lor scade in ritm accelerat. Studiile clinice demonstreaza ca prin suplimentarea dietei zilnice cu capsulele Artrolit forte, se obtin efecte remarcabile in recuperarea bolnavilor suferinzi de osteoartroza si artrita reumatoidala.


Administrare

Se recomanda consumul de 3x1-2 capsule/zi (in functie de gravitatea bolii), cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa