Izvorul de apa vie. Filtrul cu Shungit purifica apa

 
Izvorul de apa vie. Filtrul cu Shungit purifica apa

In apa se afla originea vietii pe Terra si tot apa este substanta care are cea mai mare pondere in organismul uman!

La fel cum noi avem nevoie de aer curat si de hrana naturala, tot asa avem nevoie si de o apa cat mai curata, care sa nu ne inece organismul cu un flux continuu de reziduuri petroliere, metale grele, pesticide, nitrati, bacterii si oua ale unor paraziti primejdiosi. Din nefericire, prin folosirea apei din surse necontrolate si, uneori, chiar a celei provenite din reteaua publica de distributie, ne expunem la toate aceste riscuri, plus la consumul unei ape contaminate de infiltratii provenite din cele mai imunde surse.

Sa nu uitam nici de efectele nocive ale clorurarii apei ori de starea deplorabila a unor conducte de aductiune a apei „potabile“, care, de zeci de ani, asteapta sa fie inlocuite.

In opinia multor cercetatori, avalansa de boli cronice care a lovit lumea civilizata in ultimele decenii este determinata, pe langa celelalte flageluri ale unui mod de viata nenatural, si de catre poluarea apei pe care o consumam zi de zi. Spre deosebire de noi, locuitorii podisurilor tibetane sau ai platourilor andine folosesc o apa cu un bogat continut de minerale, dar necontaminata de compusi chimici de sinteza, de clor sau de metale grele. Rezultatele studiilor stiintifice atesta ca, in acele locuri, cei mai multi oameni traiesc fara a purta cu ei povara bolilor cardiovasculare, a diabetului, artrozelor sau cancerului. Acolo medicii sunt extrem de putini, dar, cu toate acestea, multi localnici trec de varsta de 100 de ani.


Tu ce fel de apa consumi?

Ai luat vreodata in calcul faptul ca „filtrul“ de la capatul tevii robinetului nu este decat o banala sita, prin care toate impuritatile trec fara oprelisti? Stiai ca mucoasa intestinala poate absorbi, lejer, molecule cu mult mai mari decat cele ale impuritatilor chimice aflate in apa de la retea? Sau ca exista substante care, neputand fi anihilate in organism, lezeaza orice tesut viu pe care-l intalnesc, deschizand calea bolilor cronice si degenerative?

Multi oameni au incercat deja sa identifice solutii, astfel ca, fie au sistat consumul de apa de la robinet si au apelat la apa imbuteliata (desi nici aceea nu e lipsita de unii derivati petrolieri, datorita ambalajului de plastic), fie au incercat sa isi procure sisteme de filtrare cat mai bune! Folosirea unui filtru de apa este o idee excelenta, insa, o mare importanta o are si alegerea filtrului respectiv, fiindca exista destule astfel de dispozitive la preturi prohibitive, dar cu o eficienta care lasa de dorit.

Pe buna dreptate te intrebi care ar trebui sa fie calitatile unui filtru. Trebuie sa stii ca un filtru bun ar trebui sa fie prevazut cu mai multe tipuri de materiale filtrante (pentru fiecare clasa de noxe), sa asigure o purificare temeinica si sa constituie o stavila impotriva clorului din apa (sursa „bogata“ de radicali liberi, distrugatori pentru celule si ADN), sa anihileze agentii patogeni, sa se preteze la o folosinta indelungata si sa aiba un pret accesibil, la o calitate superioara, in fine, un filtru bun ar trebui sa fie capabil sa aduca apa din retelele urbane la acelasi nivel calitativ cu apa de izvor, imbogatind-o, totodata, cu minerale esentiale.


Cum sa purifici apa

Tinand seama de conditiile de mai sus, prea putine dintre filtrele de apa existente pe piata mai pot ramane in discutie. Unul dintre acestea este filtrul de apa cu Shungit si argint Eco-Doctor. Ce poate face el pentru tine fata de alte filtre? In primul rand, cu ajutorul sau vei avea apa de izvor direct de la robinetul tau.

Cele patru tipuri de materiale filtrante care alcatuiesc structura dispozitivului asigura eliminarea tuturor poluantilor chimici si bacterieni prezenti in apa de la retea. Nu in zadar se numeste el Eco-Doctor! In plus, datorita minereului de Shungit, apa este imbogatita cu minerale si oligoelemente de care organismul are nevoie. Acest filtru de apa bazat pe Shungit si argint asigura purificarea minutioasa a apei. Eficienta sa, legata de capacitatea de eliminare a radicalilor liberi din apa, este cu 30% mai mare decat cea a carbunelui activ! De altfel, Shungit-ul este folosit si in medicina, pentru intarirea sistemului imunitar si in tratamentul a nenumarate afectiuni, de la anemii si pana la cancere, fiind si un puternic antioxidant.

Prezenta rocii tamaduitoare de Shungit in componenta acestui filtru elimina neajunsurile folosirii unui simplu dispozitiv de filtrare pe baza de carbune activ, care, dupa un anumit timp de functionare isi pierde capacitatea de adsorbtie. Stratul de Shungit dubleaza capacitatea de filtrare a carbunelui activ, prezent si el in componenta filtrului Eco-Doctor, asigurandu-i un plus de eficienta, prin forta sa de a-si auto-regenera puterea de adsorbtie si de a contribui la anihilarea particulelor microbiene.

Forta purificatoare a Shungitului este dublata de catre aceea a argintului din carbunele cu argint (cel de-al treilea strat filtrant). Stratul filtrant de Shungit remediaza inconvenientele specifice filtrelor ce folosesc doar rasini cationice (schimbatoare de cationi). In urma actiunii stratului de rasina cationica inclus, util la dedurizarea apei, Shungitul mareste continutul de calciu si magneziu si modereaza continutul de potasiu, sodiu si ioni de hidrogen.

Un astfel de filtru ti-ar trebui si tie, daca te preocupa sanatatea familiei tale!

Comenzi:
Telefon: • 0733.266.888 • 0765.430.039 • 0745.736.569
Email: • contact@shungitmagazin.ro
Pagina web • www.shungit.ro • www.shungitmagazin.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa