Pentru brate suple

 
Pentru brate suple

Iata cele mai bune solutii pentru a inlatura grasimea depozitata pe brate si a le da o forma frumoasa, ultrafeminina, pentru a retonifica bicepsii si tricepsii.


Exercitii de gimnastica speciale

Pentru efectuarea urmatoarelor proceduri aveti nevoie de doua gantere usoare, a cate 500 g fiecare (sau doua bidonase de jumatate de litru, pline cu apa). Incepeti prin a executa serii mai scurte, de maximum zece repetari, apoi cresteti progresiv numarul acestora.

1. Intinsa pe spate, tineti picioarele usor indoite din genunchi, bratele pe langa corp. Nu trebuie sa solicitati decat antebratele, incercati, asadar, sa atingeti cu ganterele pe care executand miscari de flexiune-extensie. Faceti sase serii a cate cinci-zece miscari pentru fiecare brat. Acordati-va pauze de cateva zeci de secunde intre serii.

2. Stand pe scaun, cu spatele perfect drept, intindeti pe verticala o mana. Lasati sa coboare incet palma corespunzatoare, cu gantera in spatele capului, indoind antebratul, dar pastrand cotul imobil. Reveniti la fel de lent in pozitia de debut; repetati miscarea. Efectuati trei serii a cate cinci-zece repetari pentru fiecare brat.


5 sfaturi care asigura reusita

1. Atunci cand mergeti la piata, tineti sacosele cu targuieli in ambele maini(greutatea sa fie distribuita in mod cat de cat egal). Aveti grija sa indoiti un pic antebratele si orientati pumnii spre in sus. In felul acesta veti intari tricepsii.

2. In timp ce faceti dus, treceti cu un jet mai puternic de apa rece pe suprafata bratelor. Astfel veti contribui la tonifierea epidermei, veti stimula circulatia sanguina de la acest nivel si, implicit, veti face mai usoara evacuarea toxinelor din organism. La final, efectuati un masaj relaxant al membrelor superioare. Incepeti de la palme si urcati spre umeri. Actionati atat pe fata interna, cat si pe cea externa a bratelor si repetati de trei-patru ori un traseu complet.

3. Practicati inotul stilul bras, purtand niste greutati prinse de incheieturile mainilor. Asa le veti modela mai usor si veti face sa se impuna masa musculara in detrimentul grasimii. Alte sporturi bune pentru maini sunt voleiul, inotul, canotajul (caiac-canoe).

4. Evitati activitatile fizice care solicita numai o mana: tenis de masa sau de camp, scrima etc.

5. In timpul si dupa cura de slabire, aplicati o crema hranitoare si cu efect tonic. Masajul se face cu regularitate, insistand mai ales pe fata interna a bratelor.

Exercitiile de gimnastica practicate cu regularitate se dovedesc excelente si pentru articulatii, sistem osos, metabolism, psihic, functiile digestiva respiratorie, cardiaca s.a.m.d.

Medicina naturista nr. 6 (166)


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa