7 leacuri la indemana

 
7 leacuri la indemana

  1. Laptele fierbinte amestecat cu o lingurita de miere este cel mai bun antidot pentru insomniaci. Se bea seara, inainte de culcare, sau noaptea, in caz de somn intrerupt.
  2. Patrunjelul verde (o legatura) atarnat la gat alunga raul de masina.
  3. Urciorul la ochi se vindeca in urmatoarele feluri: frecati locul unde simtiti c-o sa apara cu o verigheta de aur, faceti trei cruci peste pleoapa sau puneti pe ea un fir rosu. Ritualul se repeta trei zile la rand.
  4. Durerea provocata de piscaturile de insecte se potoleste daca tineti jarul unei tigari aprinse cat mai aproape de locul inrosit (dar fara a va ardei).
  5. Nasul infundat cedeaza in fata unei dilutii obtinuta dintr-o priza de sare grunjoasa, amestecata cu un pahar de apa clocotita. Lasati sa se raceasca si puneti lichidul cu o pipeta in nari, cand solutia devine calduta.
  6. Daca nu puteti scapa de negi. Peste 20 g fructe de armurariu se toarna 100 ml alcool de 70 de grade. Se lasa la macerat o saptamana, apoi se filtreaza. Se iau intern cate 15 picaturi de trei ori pe zi si, de asemenea, se tamponeaza zona afectata cu acest extract, de mai multe ori pe zi, timp de doua saptamani.
  7. Contra bronsitei. Se face un amestec din 40 g trei-frati-patati, 20 g flori de urzica moarta alba si 40 g talpa-gastei. Peste o lingura de plante se toarna o cana de apa fiarta. Se lasa la infuzat cateva minute, apoi se strecoara. Se bea intreaga cantitate pe parcursul unei zile.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa