Erizipelul poate beneficia de tratament naturist

 
Fara poza

Folositi cu incredere mierea

Se ung placardele caracteristice si zonele invecinate acestora cu un strat consistent de miere, se acopera cu pansament si se lasa 24 de ore. Se repeta procedura de doua-trei ori, pana la ameliorarea semnificativa a bolii. (Gratiela P., Craiova)


Alifia de galbenele are efect cicatrizant

Peste 50 g flori proaspete si 150 g parti aeriene pun 150 ml alcool, de 90°, si 5 ml amoniac de concentratie 10%. Las amestecul sa se patrunda 24 de ore, dupa care storc plantele prin presare. Torn peste ele un litru de ulei de floarea-soarelui, in care am fiert in prealabil un bulgare de ceara, si las totul pe foc foarte mic timp de o zi intreaga. Dupa aceea, strecor din nou, arunc plantele, si torn lichidul in cutiute din plastic pe care le dau la racit. (Sanda F., Braila)


„Tinctura de brusture mi-a grabit vindecarea“

Am preparat-o in casa, din doua linguri de flori la o cana de apa fiarta. Se acopera 30 de minute, apoi se strecoara. Se inmoaie bucati de tifon in ceaiul obtinut, care apoi se aplica pe locurile bolnave, unde se mentin 20 de minute. In felul acesta, m-am vindecat in mai putin de o saptamana si a trecut mai bine de un an de cand nu am mai avut probleme, lucru ce nu s-a intamplat dupa tratamentul cu antibiotice. (Rodica U., Potlogi)

Remedii naturiste nr. 8 (100)


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa