Bazna Relax Gel (uz extern)

 
Bazna Relax Gel (uz extern)

Mod de prezentare

Flacon de 125 ml.

Beneficiati de efectul tamaduitor al apei saline de Bazna, sub forma de gel, comod utilizabil si cu o biodisponibilitate crescuta a principiilor active.


Actiune

Experienta seculara si studiile clinice arata efectul antireumatic si antiartrotic al apei de Bazna. Acest efect se datoreaza compozitiei unice de microelemente si sulfuni organic continut in Metil Sulfonil-Metan (MSN) cu efect antiinflamator si stimulator in procesul de refacere a cartilajelor, oaselor si tesuturilor moi.


Utilizare

Dupa baie sau dus se usca pielea prin stergere cu prosopul. Se aplica gelul in strat subtire pe partile corpului afectate de reumatism, respectiv de artroza. Se maseaza usor gelul si se lasa sa se usuce, pe piele obtinandu-se un film flexibil cu efect terapeutic. Absorbtia principiilor active se realizeaza in conditii optime la caldura, cu timp de actiune minim de 2 pana la 12 ore. Stratul de gel se indeparteaza prin spalare cu apa calda, fara sapun sau alt detergent. Pentru efect maxim se continua tratamentul cu masaj terapeutic, utilizand GEL DE ARNICA sau EMULSIE DE CORP CU EXTRACT DE ARNICA. Utilizarea permanenta a produsului creste progresiv efectul acestuia.


Ingrediente

Superconcentrat de microelemente din apa sarata de BAZNA, Metil-Sulfonil-Metan, polietilen glicol 4000, hidroxietil celuloza.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa