Bioseleniu + Vitamina C capsule

 
Bioseleniu + Vitamina C capsule

Mod de prezentare

30 capsule gelatinoase tari/cutie.


Actiune

Seleniul este un microelement esential si joaca un rol crucial in sistemul de protectie antioxidanta al organismului uman. Este elementul cheie in compozitia unei enzime (glutation peroxidaza), care protejeaza impotriva radicalilor liberi, care patrund in organism din mediul inconjurator, sau prin alimente. Prin alterarea moleculelor de ADN, radicalii liberi sunt responsabili de aparitia:

• Cancerului;

• Bolilor cardiovasculare;

• Accidentelor vasculare cerebrale;

Cataractei;

• Imbatranirii premature.

Studiile clinice arata ca un aport insuficient de seleniu slabeste puterea de autoaparare a organismului, lasand poarta deschisa infectiilor. Vitamina C intareste efectul antioxidant al seleniului si ii asigura o biodisponibilitate crescuta. Cu o singura capsula zilnic, puteti sa asigurati necesarul de seleniu si vitamina C al organismului.


Administrare

Se recomanda consumul zilnic de o capsula, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 20 min. inainte de o masa principala.


Compozitie

O capsula contine:

• Vitamina C (Acid ascorbic) - 180,00 mg;

• Seleniu (sub forma de selenit de sodiu) - 0,15 mg.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa