Celulit Stop capsule

 
Celulit Stop capsule

Actiune

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica a doua plante medicinale cu efect venotonic si anticelulitic. Eficacitatea deosebita a acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante, care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie. Centella asiatica este o planta medicinala din Orientul indepartat cu efect clinic dovedit de stimulare a sintezei colagenului in fibroblastul pielii umane si prin aceasta inlatura celulita si stopeaza formarea ridurilor. Extractul din seminte de castan salbatic are efect protector asupra peretilor vaselor sanguine si prin aceasta inlatura formarea vergeturilor pe piele. Acest efect protector se manifesta si prin reducerea tendintei de formare a varicelor si de umflare a picioarelor.


Administrare

Se recomanda 3 x 1 capsule/zi, inainte cu 20 min. de mesele principale cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe). Durata tratamentului este de trei luni si se poate relua dupa o luna de pauza.


Contraindicatii

In timpul sarcinii produsul poate fi utilizat numai cu acordul medicului.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa