Leac garantat in angina pultacee

 
Remediu naturist garantat in angina pultacee

Pentru ca am o sensibilitate accentuata la nivelul amigdalelor, fac in fiecare iarna, de cel putin doua-trei ori, angina pultacee. De fiecare data, tabloul simptomelor este acelasi: dureri foarte mari la inghitire, febra, frisoane, transpiratii, pierdere in greutate. Inainte obisnuiam sa iau antibiotice cam zece zile ca sa-mi treaca. Bunica insa m-a invatat cum pot sa-mi intaresc sistemul imunitar si sa previn instalarea bolii cu costuri minime si eficienta garantata, multumita unui preparat pe baza de hrean si miere. L-am incercat anul trecut in toamna si vreau sa va spun ca nu am mai facut angina.

Se omogenizeaza o lingura de hrean (radacina data pe razatoarea mica) cu tot atata miere poliflora curata, usor lichefiata. Se consuma intreaga cantitate inainte cu o ora de micul dejun. Tratamentul se urmeaza intocmai vreme de o luna de zile, urmat de doua-trei luni de pauza, dupa care se poate relua.

Gustul acestui amestec nu este prea bun, dar va spun ca merita sa va „strambati“ putin, caci rezultatele sunt spectaculoase. Daca suferiti de boli digestive, ar fi bine sa cereti acordul medicului inainte de a urma terapia, ca sa nu va faca rau. (Dana M., Craiova)

Remedii naturiste nr. 1 (105); foto: divahair.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa