Calciu din corali capsule

 
Calciu din corali capsule

Actiune

Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele minerale obisnuite. Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (Al, Cr, Co, Cu, I, Mn, V, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor respectiv a parului uman.


Recomandari

Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si dislocarea mineralelor este pronuntata (ex. in perioada alaptarii).


Compozitie

O capsula contine: - Coral din Marea Caraibelor, macinat: 420,00 mg (corespunde la 160,00 mg calciu).


Administrare

1 sau 2 capsule/zi, de preferinta dimineata inainte de mancare, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai).


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa