Diete trasnite

 
Prezentarea unor diete trasnite

Dieta „sah mat“: antreneaza-te intr-o partida de sah. Nu stii jocul? Este timpul sa-l inveti, ai acum un motiv foarte serios. Regula jocului: piesele sunt inlocuite cu bucatele de mancare si ai voie sa mananci doar „piesele“ pe care le scoti din joc.

Dieta „sms“: te taie foamea? Deschide repede messenger-ul si lanseaza-te in discutii aprinse cu intreaga lista de prieteni. Cu cat sunt mai numerosi, cu atat mai iute vei uita de mancare.

Dieta „din dragoste“: fa o intelegere cu partenerul tau - trebuie sa te sustina in efortul tau de a deveni si mai supla, si mai frumoasa (doar va avea si el beneficii directe!). Pe langa sprijinul moral, sa te ajute si in mod practic: sa te hraneasca el (seara, macar, cand - cel mai probabil - va reintalniti acasa). La inceput o sa ii faca o reala placere, o sa va amuzati, o sa redescoperiti jocurile de la inceputurile relatiei. Usor, usor, insa, el se va plictisi. Daca te vei ambitiona sa mizezi, in continuare, pe colaborarea lui, vei sari tot mai des peste cina (cu atat mai bine pentru tine!). Si te vei culca imbufnata (cu atat mai rau pentru el!).

Dieta „castele de nisip“: merge si la tine acasa, nu doar in Spania. Iti tragi in fata o portie zdravana de piure de cartofi sau de legume, te lingi pe buze si... incepi sa cladesti un castel in farfurie. Cu cat este mai moale piureul, cu atat mai multe esecuri vei inregistra. O vei lua de la capat, precum mesterul Manole si vei uita sa mai si mananci.

Dieta „vrabia malai viseaza“: rontai un mic baton fibrobar, visand la o ciocolata mare, mare, mare...

Lumea femeilor; foto: dietetik.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa