Regimul care te distreaza - 5 kg pe saptamana

 
Slabeste 5 kg pe saptamana cu regimul care te distreaza

Iata si o metoda de slabit... in joaca: uita de restrictii si de calculul riguros al caloriilor! Este de ajuns sa mananci normal dimineata si la pranz (normal = rezonabil), iar la cina sa ai numai alimente care se consuma cu furculita. Aceasta metoda hedonista de slabit, numita „Forking“ (de la frantuzescul „fourchette“ - furculita, desigur americanizat!), chiar da roade. Verifica si tu!

Pe masa, la cina, nu au ce cauta lingura, lingurita sau cutitul! Nu trisa - nici la prepararea meniului nu ai voie sa folosesti cutitul! Si nu te gandi ca poti manca folosindu-ti degetele! Vei pune pe masa doar ce poti lua cu furculita. Amuzant, nu? Este mai mult un nou mod de a te hrani, o noua igiena alimentara, decat regim si se bazeaza pe principiile crononutritiei: in momente diferite din zi, corpul nostru asimileaza in mod diferit alimentele. Astfel, glucidele din micul dejun se transforma in energie, pe cand cele furnizate de o cina sunt stocate sub forma de grasimi.

Asadar: cina nu va cuprinde nimic ce s-ar putea manca folosind mana (produse de patiserie, sandvisuri, fructe, paine etc.), cu lingura (supa, iaurt, compot, inghetata etc), folosind cutitul (carnaciori, carne, branza...). Ce mai ramane? Destul si bun: legume, paste, orez, plus (totusi!) cateva fructe - capsune sau zmeura. Daca ai mancat rezonabil la pranz si la micul dejun, alergand numai alimente usoare, metoda va functiona: - 5 kilograme in sapte zile. Vrei sa slabesti mai mult? Pluseaza: sterge din meniul de la pranz alimentele care pot fi consumate cu mana! Autorul acestei diete ingenioase, Ivan Gavriloff, expert in inovatii, a experimentat-o mai intai pe propria silueta si abia dupa aceea a „lansat-o“ in lume.

Lumea femeilor; foto: forum-family.forumfamilly.com


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa