Tratament naturist pentru protectia ficatului si stomacului

 
Retete naturiste pentru protectia ficatului si stomacului

Urmatoarele retete costa foarte putin, deci si le poate permite oricine. Nu ezitati sa le incercati caci mai multi cunoscuti de-ai mei si rude apropiate le-au folosit si au fost foarte multumiti de rezultate.

• Asadar, pentru orice fel de hepatita, este util urmatorul remediu, ce are la baza binecunoscutul usturoi. Se piseaza trei catei de usturoi intr-un castron, frecandu-se cu o cantitate egala de sare grunjoasa. Din amestecul obtinut se modeleaza doua bilute (cat boaba de fasole). Una se pune sub limba, iar cealalta intre gingie si buza de sus. Se tin in gura cam o jumatate de ora. Nu va speriati daca ustura, este normal; numai cine are suficienta vointa si credinta reuseste sa duca la bun sfarsit acest tratament. In cavitatea bucala se va strange multa saliva, care nu trebuie inghitita, intrucat este plina de toxine, pe care usturoiul, cu marea lui forta, le extrage din ficat. Dupa o jumatate de ora se clateste gura cu ceai de galbenele. Se procedeaza asa din doua in doua saptamani.

• Tot cu un leac naturist am reusit sa-l vindec pe baiatul meu de ulcer. Se pune la fiert, in doi litri de apa, o mana de patlagina si flori de salcam. Se adauga un kilogram de morcovi rasi si se lasa sa fiarba pana cand ramane un litru de lichid. Se amesteca zeama obtinuta cu un kilogram de miere de salcam si se trece totul in borcane, care se pastreaza la frigider. Se iau trei linguri pe zi, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa. In plus, se bea zilnic ceai de galbenele.

R. G., Bucuresti; foto: culitza.wordpress.com


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa