Informatii despre produsele pe baza de aloe vera

 
Informatii despre produsele pe baza de aloe vera

Aloe vera a fost folosita cu cateva mii de ani inainte doar ca o planta medicinala, multumita proprietatilor sale deosebite. Azi regasim aloe vera si in cosmetica naturista. Despre aloe vera se spune ca este nobila, miraculoasa, fiind considerata un adevarat elixir al tineretii vesnice. Aloe vera este cunoscuta pentru calitatile sale in medicina naturista, dar si extrem de eficienta in cosmetica, tocmai pentru ca are un efect curativ, dar si unul emolient. Produsele care contin aloe vera sunt din ce in ce mai apreciate. Daca ai acasa aceasta planta (atentie, difera de aloe obisnuit), ii poti utiliza sucul proaspat sub forma de masca.


Masca de aloe vera

Vei aplica pe fata sucul de aloe obtinut din frunzele plantei in 2-3 etape. Dupa ce s-a uscat se poate aplica un alt strat. Se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute, iar dupa aceea vei folosi creme pentru ten sensibil, care sa nu irite pielea. Aceasta masca poate fi folosita si pe decolteu, pe picioare, daca ai pielea uscata, sau pe maini. Nu este necesar sa o aplici mai mult de trei saptamani. Efectele ei sunt vizibile imediat. Este recomandata mai ales pentru tenurile deshidratate, foarte uscate si lipsite de luminozitate. Nu uita ca este indicata mai ales in cazul in care ai tenul acneic.


Aloe vera combate celulita, hidrateaza pielea corpului si a capului

Cremele pe baza de aloe vera sunt foarte cautate. Gelul anticelulitic este o adevarata binefacere pentru coapsele tale, iar samponul cu aloe vera trateaza scalpul care are probleme cu matreata.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa