Worm End, sirop impotriva parazitilor intestinali

 
Worm End, sirop impotriva parazitilor intestinali

Worm End actioneaza eficient pentru indepartarea tuturor parazitilor intestinali: oxiuri, ascarizi, tenii sau Giardia Lamblia. Worm End combate cu rezultate bune simptomele neplacute asociate cu parazitozele intestinale, avand drept efect stimularea secretiilor gastrice si intestinale, stimularea poftei de mancare, calmarea durerilor abdominale si facilitarea eliminarii gazelor intestinale, disparitia senzatiei de greata. Worm End indeparteaza tulburarile de tranzit intestinal, precum si starile de agitatie ori de indispozitie asociate parazitozelor.

Continutul bogat in minerale si vitamine are un puternic efect tonic, regenerant, imunostimulent si antioxidant, ajutand la refacerea organismului slabit de actiunea nociva a parazitilor. Worm End poseda un efect protector asupra mucoasei gastrice, dar si insusiri hepatoprotectoare.

Worm End poate fi administrat cu succes atat la copii, cat si la adulti. Worm End contine urmatoarele ingrediente: Ocimum sanctum, Coriandrum sativum, Embelia ribes, Trachyspermum ammi, Piper longum, Acorus calamus, Vernonia anthelmintica, Emblica officinalis si miere.

Mod de administrare: Worm End se administreaza in 3 reprize a cate 10 zile, cu pauza de 10 zile intre ele. Se ia cu 30 minute inainte de masa. Dozajul se stabileste in functie de varsta pacientului: 1-3 ani (20-25 picaturi, de 3 ori pe zi); 3-12 ani (1-2 lingurite, de 2 ori pe zi); peste 12 ani (1-2 lingurite, de 3 ori pe zi). A nu se depasi doza maxima recomandata! Worm End nu se recomanda diabeticilor.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa