Borsul reda vigoarea si detoxifica organismul

 
Borsul reda vigoarea si detoxifica organismul

Banalul bors preparat in casa din tarate de grau de cea mai buna calitate poate reprezenta o minune pentru sanatate, fiind o adevarata matura intestinala, ajutand corpul sa elimine toxinele acumulate si refacand depozitele de vitamine de care are nevoie pentru a functiona corect.

• Imediat dupa trezire, inainte de micul dejun, se bea pe nerasuflate o cana de bors proaspat. Tineti la indemana licoarea pentru cand apare senzatia de sete. Cei mai insetati, care mai intarzie in pat, pot bea pana la trezirea totala pana la o jumatate de litru de bors. Dupa micul dejun este interzis sa beti bors pana la orele 13:30.

• La pranz este indicat sa beti ca aperitiv un pahar (200 ml) de bors rece. Se poate consuma la masa o ciorba acrita cu bors. Dupa dejun se bea din nou un pahar de bors rece si o bere. In acest fel va asigurati o absorbtie optima de vitamine din grupul B. La copii, berea se poate inlocui cu un suc de fructe.

• La cina, beti un pahar mare de bors proaspat, apoi ideal ar fi sa consumati o ciorba de peste acrita cu bors. La felul doi includeti o friptura slaba, de pui sau de vita, si multe legume.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa