L'Oreal Revitalift Double Lifting Ochi, crema pentru conturul ochilor

 
L'Oreal Revitalift Double Lifting Ochi, crema pentru conturul ochilor

De ce este important sa folosim un tratament special pentru zona din jurul ochilor?

Sa clipim este un act firesc. Pentru aceasta lucreaza 14 muschi. Mimica este si ea fireasca. Ca sa fim expresive, ne ajuta in total 22 de muschi. Actiunea lor concomitenta pliaza permanent pielea din jurul ochilor.

Sa nu uitam insa ca pielea din jurul ochilor este de 3-5 ori mai subtire decat cea a restului fetei. Astfel, ridurile, edemul pleoapei inferioare sau cearcanele pot sa apara rapid, zona fiind ultrasolicitata prin comparatie cu alte zone ale fetei.

Formula noului Double Lifting pentru ochi de la L'Oreal Paris Dermo-Expertise este inovatoare: crema antirid hidratanta are o actiune rapida asupra ridurilor din jurul ochilor, iar gelul, prin proprietatile sale, realizeaza un efect de ridicare, ce confera un aspect neted pielii.

Noul Revitalift Double Lifting pentru ochi are toate proprietatile pentru protejarea tegumentului cel mai sensibil, cel mai solicitat si cel mai expus procesului de imbatranire.

Pentru prima data L'Oreal Paris Dermo-Expertise a creat Double Lifting Ochi, crema pentru conturul ochilor care asociaza intr-un singur gest 2 formule exclusive.


Cum actioneaza?

1. Crema hidratanta antirid este imbogatita cu Pro Retinol A Forte si cafeina decongestionanta, care asociate reduc ridurile si diminueaza vizibil pungile de sub ochi.

• Pro Retinol A Forte este un puternic complex antirid, care accelereaza regenerarea cutanata pentru a reface epiderma.


2. Gel lifting extrem cu Latexyl formeaza o pelicula flexibila si rezistenta care ridica vizibil pleoapa superioara.

• Latexyl: polimer siliconat care creeaza efectul de lifting si ajuta la intinerirea vizibila a pielii.


Actiune instantanee si rezultate spectaculoase

Ridurile din jurul ochilor sunt vizibil reduse. Pleoapa superioara va fi mai ferma si intinsa, cu efect de lifting si tonifiere. Pleoapa inferioara este netezita, iar ridurile sunt vizibil estompate. Efect al liftingului, pielea radiaza de tinerete. Reprezinta o excelenta baza de machiaj.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa