11 trucuri sa slabesti rapid

 
11 trucuri sa slabesti rapid
Oricine ar vrea sa slabeasca peste noapte, dar acest lucru nu e posibil si nici nu-i sanatos. Exista insa mici secrete care grabesc arderea grasimii.

Sa alergi, sa dansezi, sa mergi la o sala de sport ori sa renunti la fast-food sunt mici modificari in stilul de viata care te ajuta sa scapi de cateva kilograme intr-un an. Exista insa si alte solutii usoare care te vor ajuta in efortul tau fara sa-ti complice viata.
  1. Iti plac dulciurile? Consuma-le la micul dejun! Pe langa placere, carbohidratii din dulciuri aduc energie. Cum in primele ore ale zilei metabolismul este mai dinamic, le vei putea neutraliza mai usor. Studiile au aratat ca persoanele care au mancat dulciuri dimineata au slabit mai usor decat cele care au renuntat cu desavarsire la ele.
  2. Alege alimente dietetice! Nu le confunda cu produsele pentru diabetici, ci alege-le pe cele cu mai putine grasimi. Exista lactate cu foarte putine grasimi, chiar si branza de vaci cu 0,2%. In felul acesta, poti sa continui sa mananci echilibrat, dar cu mai putine calorii, fara sa pierzi din gust. Citeste etichetele amidonul din porumb trebuie evitat cat de mult!
  3. Strange pumnii cand mori de pofta! Cele mai grele momente intr-o dieta apar cand te napadesc poftele - de regula, pofta de ceva cu multe calorii. Ei bine, le poti face fata cu apa cu lamaie sau... strangand pumnii cu putere. Aceasta simpla miscare musculara te ajuta sa-ti controlezi mai bine impulsurile pentru foame, asa ca strange pumnii 30 de secunde. Repeta daca e cazul. Poftele isi diminueaza considerabil intensitatea in cateva minute.
  4. Mananca pui sau curcan rece! Carnea de pasare este mai slab calorica, iar mancata rece, forteaza organismul sa arda mai multe calorii pentru digestie. Fiarta, la gratar sau la cuptor, poate fi consumata in salate ori cu garnitura de legume.
  5. Treci peste supa! Studiile au aratat ca persoanele care mananca supa sau ciorba (nu grase) ard cu 20% mai multe calorii la o masa decat cele care nu consuma acest fel de mancare.
  6. Ia gustari grase! Nu e buna orice grasime si nu trebuie consumata o cantitate mare, dar cateva nuci, alune, migdale sau fistic, vreo 5-8, rontaite cu 1-2 ore inainte de mesele principale, aduc o senzatie de satietate. Astfel, vei, manca mai putin si sa te vei satura mai repede. In k plus, grasimile bune W din nuci stimuleaza metabolismul.
  7. Fa sport dimineata! Fie ca faci exercitii acasa sau ca mergi alert pe jos, asta te va ajuta sa fii mai tonica si sa-ti reduci apetitul.
  8. Mananca mere! Merele sunt un desert bun si o gustare ideala. In coaja lor, se gaseste o substanta care ajuta organismul sa arda grasimea mai cu spor, in special pe cea de pe abdomen.
  9. Combina proteinele cu fibre! Impreuna mentin un nivel echilibrat de zahar in sange si te feresc de pofte, ajutandu-te sa tii dieta cat mai strict.
  10. Adauga otet! Putin otet inainte de masa te ajuta sa te simti satula mai repede. Poti manca o salata mica inainte de felul principal (ca la restaurant, unde se pune pe masa salata inaintea mancarii) si, infometata fiind, ciugulesti din ea sau poti i bea un pahar cu apa cu o lingurita de otet de mere.
  11. Rasfata-te cu cocos! Are un gust care te duce cu gandul la desert, desi nu este foarte dulce, insa grasimile lui bune si fibrele te ajuta sa arzi rapid grasimea. Trebuie sa-l consumi proaspat, sub forma de lapte sau nuca (se gaseste in supermarket).
Citeste pe bewoman.ro mai multe despre alimente sanatoase in timpul verii.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa