Nikvorm, sirop eficient contra viermilor si parazitilor intestinali

 
Nikvorm, sirop eficient contra viermilor si parazitilor intestinali
Infectia cu paraziti intestinali este foarte frecventa in randul populatiei, afectand mai ales pe cei mici. Actiunea lor poate trece multa vreme neobservata, infectia raspandindu-se rapid si putand trece un timp indelungat pana cand apar primele simptome.

De multe ori, acestea sunt descoperite tarziu, deoarece sunt asociate altor afectiuni si nu infectiilor cu paraziti intestinali. Riscul de a contacta o asemenea infectie este foarte crescut, chiar daca suntem deosebit de vigilenti sau avem o atentie sporita.

Oricum, trebuie sa avem in vedere o igiena personala foarte stricta, sa ne spalam pe maini inainte de fiecare masa, sa spalam fructele si legumele inainte de a le consuma. Exista numeroase produse benefice in cazul tratarii acestor infectii cu paraziti, unul deosebit de eficient fiind Nikvorm. Poate fi achizitionat din farmacii, fara prescriere medicala.


Cuprins articol:


Prezentare

Nikvorm este un produs farmaceutic realizat pentru eliminarea parazitilor intestinali si pastrarea sanatatii sistemului digestiv. Nikvorm reface consistenta normala a scaunului atat in caz de diaree sau dizenterie cronica.

Este apreciat de copii datorita gustului sau care este destul de agreabil. Este un remediu natural din plante, selectionate pe baza experientei specialistilor din India. Nikvorm determina eliminarea toxinelor produse de viermii intestinali si amelioreaza efectele lor dezagreabile.

El elimina paraziti precum: Ascaris lumbricoides (limbricul), Helicobacteri pylori, Candida albicans, Enterobius vermicularis (tenie) etc. Viermii si parazitii intestinali (giardia, oxiuri, ascarizi), sunt eliminati, schimband chimismul mediului in care acestia se dezvolta. Actiunea sa se face simtita prin eliminarea parazitilor in primele 6-24 ore de la administrarea in doza unica.


Administrare:

  • Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani: cate 10 ml dimineata si seara, in cursul aceleiasi zile, dupa masa.
  • Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani: cate 15 ml dimineata si seara.
  • Pentru adulti: cate 30 ml dimineata si seara.
Medicamentul Nikvorm se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea unui medic. Dupa terminarea tratamentului cu Nikvorm se utilizeaza 30 de zile cate 1 capsula pe zi de HIMOVIT C.


Compozitie:

Contine extracte vegetale preluate din:
  • Butea Monosperma (se foloseste in tratarea diareei si dizenteriei).
  • Terminalia Chebula (proprietatile adaptogene si hepatoprotectoare in hepatitele cronice).
  • Mallotus Philippinensis (se foloseste impotriva teniei intestinale, constipatie, flatulentei).
  • Embelia Robusta (ajuta la scaderea senzatiei de balonare).
  • Sousserea Lappa (ajuta digestia prin cresterea secretiei enzimelor digestive).

Alte detalii:

  • Administrarea de Nikvorm pe o durata lunga este sigura si nu are efecte secundare.
  • Siropul Nikvorm NU este recomandat pe perioada alaptarii sau a sarcinii. Poate fi administrat fara riscuri inainte de a ramane insarcinata.
  • Prezenta inulinei din Sousserea lappa la Nikvorm, in proportie de 18%, ofera plantei efecte probiotice redutabile si o eficienta sporita in domeniul terapiei sistemului digestiv.
  • Stimuleaza digestia si pofta de mancare, datorita proprietatilor din Sousserea Lappa.
  • Cura de deparazitare cu Nikvorm are caracter familial.
  • Copii, in general, sunt cei mai expusi si ar fi recomandat sa urmeze 2-3 cure pe an.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa