ColonHelp (Probiotic Forte, Detox Forte, Junior) - informatii

 
Informatii despre ColonHelp

ColonHelp, aliatul tau in detoxifierea colonului

ColonHelp este un supliment alimentar 100% natural, destinat detoxifierii colonului, reglarii tranzitului intestinal, reducerii balonarilor si refluxului gastric, simptomelor colonului iritabil, mentinerii in limite normale a colesterolului si glicemiei, imbunatatirii functionarii ficatului.

ColonHelp contine cele mai bune surse de fibre alimentare (seminte de in si psyllium), care stimuleaza in mod natural peristaltismul intestinal, compensand lipsa de balast pe care o are hrana cu continut redus de fibre alimentare.

2 litri de apa pe zi pentru un colon sanatos

In colon se realizeaza ultimele transformari ale alimentelor digerate. La nivelul colonului sunt resorbite si importante cantitati de apa: 2-3 litri pe zi. Pentru un scaun normal se absoarbe 86% din apa existenta in colon. Variatii mici ale acestui procent pot schimba consistenta scaunului: la 88% apa resorbita, scaunul devine prea tare, la 82% apa resorbita, scaunul devine prea fluid. Pentru functionarea optima a colonului, consumati zilnic 2 litri de apa!


ColonHelp Probiotic Forte, prebiotic si probiotic natural

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp, in care pe langa fibre (in, psyllium) au fost adaugate inulina pentru efectul prebiotic si un complex probiotic, in concentratie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/lingurita dozatoare. Datorita prebioticelor si probioticelor, produsul contribuie la protejarea si refacerea florei intestinale, la mentinerea functionarii sistemului imunitar, la reglarea tranzitului in caz de constipatie sau scaune diareice din pricina sindromului de colon iritabil, la imbunatatirea digestiei si la reducerea balonarii.

Consumati 24-30 g fibre zilnic!

Un studiu efectuat in Marea Britanie pe persoane cu varste intre 35 si 55 de ani a aratat ca 95% dintre subiecti aveau cel putin unul dintre simptomele autointoxicarii (recircularea in organism a toxinelor rezultate in urma proceselor de digestie si neeliminate la timp): tensiune, stres, paloare, cearcane, constipatie, diaree, oboseala cronica, dureri de cap, balonari si flatulenta, indigestie si greata, gust neplacut, miros neplacut al corpului. Pentru a evita autointoxicarea organismului, consumati zilnic 24-30 g fibre din fructe, legume sau ColonHelp!


ColonHelp Detox Forte in detoxifierea de primavara

ColonHelp Detox Forte este indicat in cure de detoxifiere a organismului si de refacere a mucoasei gastrice si intestinale. Fibrele din ColonHelp Detox Forte contribuie la eliminarea acizilor biliari si a toxinelor din colon. Sulforafanii din germenii de broccoli stimuleaza producerea in intestine a unor enzime cu efect protector impotriva radicalilor liberi, in vreme ce silimarina din armurariu si compusii fenolici din turmeric, ghimbir si sfecla-rosie cresc nivelul de glutation in ficat si favorizeaza detoxifierea acestui organ.

Spuneti NU grasimilor si DA fibrelor!

50% dintre cancerele colorectale ar putea fi prevenite prin adoptarea unei diete sarace in grasimi si bogate in fibre din verdeturi, legume, fructe. Un studiu publicat in „The Lancet Medical Journal” si efectuat de dr. Ulrike Peters, de la National Cancer Institute (SUA), a urmarit relatia dintre consumul de fibre si prezenta polipilor pe colon. Polipii sunt tumori necanceroase la inceput, insa in timp se pot maligniza. S-a dovedit ca marirea consumului de fibre se asociaza cu scaderea cu 27% a riscului de dezvoltare a polipilor pe colon.


ColonHelp Junior: un produs pentru toata familia

ColonHelp Junior este un supliment alimentar, o combinatie 100% naturala de superfibre si superfructe, recomandat deopotriva copiilor, dar si adultilor. Datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contine, ColonHelp Junior are o actiune imunostimulatoare si antiinfectioasa deosebita. ColonHelp Junior este un adjuvant util in stari de oboseala, in ameliorarea balonarilor, digestiei incomplete, refluxului gastric. Administrat in combinatie cu iaurt, ColonHelp Junior ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si creste imunitatea organismului.

„Fiecare organ, glanda sau celula din organism este afectata de functionarea intestinului gros. Nu stiu nicio boala care sa nu poata fi semnificativ atenuata, daca nu vindecata, de terapia colonului.” (Dr. Horman Walker)

Foto: www.paginademedia.ro



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa