Doresti sa scapi rapid de celulita?

 
Doresti sa scapi rapid de celulita?
Doresti sa scapi rapid de celulita? Iata care sunt principalele trucuri si totodata cele mai eficiente metode de a scapa de celulita.

In dese randuri s-a demonstrat ca majoritatea exercitiilor de tip cardio sunt extrem de eficiente pentru inlaturarea celulitei, indiferent de numarul total de kilograme pe care il detineti.

Este indicat sa faci exercitii in zona fesierilor, a soldurilor si nu in ultimul rand a coapselor. Pentru realizarea acestui tratament iti indicam sa mergi cat mai mult timp pe bicicleta, sa alergi in parc sau practici orice tip de sport.

Consumul de apa este de asemenea extrem de important pentru a scapa rapid de celulita. Consuma zi de zi minim 2 litri de lichide – echivalentul a 8 pahare de apa pentru a mentine pielea hidratata si pentru a elimina cu usurinta toxinele prezente in organismul tau.

Consuma cat mai des alimente precum mere, oua, salate, conopida sau alune. Acestea sunt extrem de bogate in lecitina si ajuta la refacerea celulelor dermei si totodata te ajuta la eliminarea efectului pielii „coaja de portocala”.

Alte alimente extrem de utile sunt proteinele, acestea intaresc productia de colagen si elastina si te ajuta la prevenirea celulitei. Alimentele pe care le poti consuma sunt: laptele degresat, nucile sau carnea de curcan.

Chiar daca celulita poate fi eliminata prin sport si un consum alimentar echilibrat, iti recomand sa folosesti si cremele anticelulitice. Toate aceste garanteaza rezultatul dorit in proportie de 100%, nu iti trebuie decat multa vointa, iar lupta impotriva celulitei are un singur castigator, iar aceea vei fi tu.

De asemenea, poti folosi si capsule de slabit, dar ai grija ca acestea sa fie din ingrediente 100% naturale, pentru a nu iti pune in pericol sanatatea.

Activitatile fizice sunt benefice atat pentru eliminarea celulitei cat si pentru stimularea sanguina, asadar renunta la masina sau la lift atunci cand ai posibilitatea sa mergi pe jos.

Mai mult de atat renunta la produsele de tip fast food, dar si la produsele lactate integrale, este foarte important sa renuntati la produsele ce contin grasimi precum smantana, branza si untul dar si la alimente precum cartofii prajiti sau alte alimente preparate in ulei.

Pentru a te mentine in forma si totodata pentru a avea o piele fina si catifelata fara celulita, trebuie sa fii atenta atat la alimentele pe care le consumi dar si la activitatea fizica pe care o prestezi.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa