EQIDIGEST – ajuta digestia intr-un mod natural

 
EQIDIGEST – ajuta digestia intr-un mod natural
Un digestiv care sa echilibreze lucrurile reprezinta o excelenta alegere. Cum alegem insa cel mai bun digestiv? Intelegand cum functioneaza si ce caracteristici trebuie sa aiba pentru a ne ajuta cu adevarat pe intregul parcurs al digestiei.

Este bine de stiut ca un bun digestiv nu actioneaza doar la nivelul stomacului, ci si in colon. Asadar, avem nevoie de enzime digestive, prebiotice, probiotice si de un invelis capabil sa reziste „atacului” acidului gastric.

Eqidigest a fost creat astfel incat sa respecte toate aceste principii. Eficienta sa este asigurata de sase ingrediente naturale active: pancreatina, papaina si amilaza sunt enzimele digestive care actioneaza la nivelul stomacului, dublul invelis enteric garanteaza o actiune eficienta la nivelul colonului, iar probioticele, prebioticele si acidul lactic ajuta la refacerea florei intestinale si la mentinerea echilibrului si sanatatii intestinale.

Se recomanda administrarea unui comprimat masticabil in timpul mesei sau dupa. Eqidigest nu contine zahar, indulcitori, coloranti sau conservanti. Ambalajul a fost conceput in asa fel incat sa fie usor de transportat, de strecurat in buzunar sau intr-o poseta oricat de mica. Acest produs este un supliment alimentar.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!

Foto: www.eqigeno.com



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa