Zenella MED gel

 
Zenella MED gel
Zi de zi, tot mai multe femei, indiferent de varsta, se confrunta cu diverse infectii de natura bacteriana sau fungica in zona intima.

Aceste afectiuni sunt generate de folosirea regulata a tampoanelor, de menopauza (din cauza scaderii nivelului de estrogen), de administrarea de antibiotice in sarcina sau in timpul alaptarii.

Inainte de a apela la medicul specialist, puteti incerca noul produs Zenella MED gel care este recomandat ca si tratament adjuvant in cazul infectiilor intime.

Zenella MED gel reface si mentine pH-ul local normal, calmeaza pruritul si usturimea, reduce mirosul neplacut si opreste dezvoltarea microorganismelor patogene la nivelul zonei intime.

Zenella MED gel contine: acid lactic, hidroxietilceluloza, aditivi alimentari (parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, lactat de sodiu) si apa purificata.

Zenella MED gel se foloseste doar extern. Dupa spalare, aplicati in zona organelor genitale externe un strat subtire de gel, o data pe zi, seara.

Foto: www.catena.ro


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa