Mediket Versi si Vitella Versi

 
Malassezia
Mediket Versi (gel de dus) si Vitella Versi (gel pentru aplicare pe corp) sunt dezvoltate special pentru eliminarea fungilor Malassezia de pe corp si scalp.


Pitiriazis versicolor - modificari pigmentare:

- Tegumentele persoanelor cu pitiriazis versicolor pot fi depigmentate sau hiperpigmentate.

- In situatia zonelor depigmentate, sub actiunea fungilor Malassezia (foto) se formeaza acizi dicarboxilici din acizii grasi nesaturati prezenti in sebumul de pe tegumente. Acesti acizi formeaza cu enzima tirozinaza un complex ce reduce activitatea enzimelor din melanocite implicate in formarea pigmentului - melanina.

- In situatia zonelor hiperpigmentate fungii stimuleaza marirea melanozomilor produsi de melanocite in stratul bazal al tegumentelor.


Mediket Versi si Vitella Versi - experienta clinica...

Pacienti cu semne clinice de pitiriazis versicolor au fost evaluati pentru prezenta fungilor Malassezia furfur atat prin examinare micologica cat si prin examinare cu lampa UV inainte (T 0) si dupa 3 saptamani (T 1) de utilizarea Mediket Versi (aplicat pe corp si scalp in timpul dusului zilnic timp de 3-5 minute) urmat de utilizarea Vitella Versi (o data pe zi pe zonele afectate).


Mediket Versi si Vitella Versi, utilizate timp de 3 saptamani, au determinat:

- Disparitia formelor vegetative a fungilor in toate cazurile la examinare micologica.

- Disparitia fluorescentei caracteristice fungilor in toate cazurile la examinarea cu lampa UV.

Mediket Versi - gel de dus pentru corp si scalp
Mediket Versi - utilizare:

Aplicati gelul pe corp si scalp zilnic primele 2 saptamani, apoi la 2 zile timp de inca 2 saptamani si masati gelul pentru a produce spuma. Lasati spuma sa actioneze timp de 3-5 minute, apoi clatiti meticulos. Urmatoarele 4 saptamani utilizati Mediket Versi o data pe saptamana. Pentru adulti si copii de la varsta de 10 ani. Nu contine parabeni.


Mediket Versi - ingrediente active:

Octopirox, ihtiol alb.


Prezenta fungilor Malassezia furfur determina pete pe piele mai deschise sau mai inchise la culoare. Atat Mediket Versi (gel de dus) cat si Vitella Versi (gel pentru aplicare pe corp) contin octopirox si ihtiol alb. Octopirox are activitate antifungica si indeparteaza de pe piele fungii responsabili de aparitia petelor. Ihtiolul alb scade secretia excesiva de sebum si are proprietati antiinflamatorii. Petele mai inchise la culoare revin la culoare normala in timp, petele mai deschise la culoare se coloreaza normal dupa expunerea la soare.

Vitella Versi - gel pentru aplicare pe corp
Vitella Versi - utilizare:

Aplicati gelul o data pe zi pe zonele afectate. Masati usor gelul in piele timp de 1-2 minute. Se recomanda inainte de aplicare un dus cu utilizarea Mediket Versi gel de dus. Vitella Versi se utilizeaza zilnic timp de 3-4 saptamani. Continuati cu utilizarea Mediket Versi pentru inca 4-5 saptamani. Pentru adulti si copii de la varsta de 10 ani. Nu contine parabeni.


Vitella Versi - ingrediente active:

Octopirox, ihtiol alb.



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa