Care este rolul unui coach personal?

 
Care este rolul unui coach personal?
Care este rolul unui coach personal? Sunt printre acei oameni care cred cu tarie ca viitorul vostru poate fi diferit de trecut, daca alegeti alte ganduri, credeti in puterea voastra personala si invatati sa integrati planul vietii materiale cu cel spiritual.

In domeniul vast al cunoasterii etichetat ca „dezvoltare personala” - coaching-ul este ceea ce imi place sa numesc „fereastra spre lume”. A stabili o relatie de coaching inseamna, in primul rand, a castiga timp si a ajunge la rezultate importante in viata personala si profesionala, a descoperi ce inseamna echilibru, energie, entuziasm si mai ales conectarea cu propriul Sine.

Un coach acreditat, cu experienta si propriul sau proces transformational poate deveni antrenorul vostru de viata si va poate sprijini in procesul de reinventare. Impreuna cu un coach puteti face transformari remarcabile in toate planurile vietii voastre: sanatate, cariera, relatii, bani, business.


Reinventati-va corpul!

Daca aveti intentia puternica de a face o schimbare radicala legata de sanatate, echilibru si forma voastra fizica este recomandabil sa incepeti un program de transformare in plan mental, emotional si spiritual. Un life coach specializat in wellness si sanatate va va sprijini in prima etapa a transformarii voastre, care va precede unui program de fitness si nutritie. In acest mod va veti incadra in cei 5% care fac o schimbare radicala si nu in procentul de 95% care urmeaza diete si exercitii fizice si revin la forma initiala in mai putin de un an.

Corpul fizic reflecta in esenta ceea ce ganditi, simtiti si credeti despre voi, ce tipuri de credinte limitative ati acumulat de-a lungul vietii si cum puteti sa va schimbati fundamental atitudinea si comportamentul. Impreuna cu un coach aveti sanse reale sa identificati aceste bariere, sa va imbunatatiti semnificativ stima de sine si increderea in propriile forte.


Reinventati-va business-ul!

Deloc intamplator, executivii de top lucreaza cu Executive Coach-es pe perioade de minim un an, in ideea de a explora noi oportunitati de crestere a performantei in business. Explorand mai bine de 15 ani complexitatea relatiei intre motivatia umana si rezultatele obtinute, pot recomanda oricarui lider - fie el corporatist sau antreprenor - sa includa in echipele lor cat mai multi oameni implicati in procesul de dezvoltare personala.


De ce am nevoie de un coach?

Pe scurt, coaching-ul este strans legat de performanta, transformare si abundenta pe toate planurile - in esenta lucrurile la care visam si pe care le dorim cu totii. Este important sa facem din timpul nostru un aliat si sa cautam raspunsul la cea mai importanta intrebare de coaching in acest moment: „Cum pot trai o viata implinita pe toate planurile?”

Expert: Oana Stanga - Business Consultant Life&Executive Coach, www.oanastinga.com. Foto: www.creativeentrepreneur.com.au



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa