Ivatherm Synergy

 
Ivatherm Synergy
Produsele Ivatherm sunt formulate si fabricate in Franta, beneficiind de uriasa expertiza a producatorilor francezi si de inovatiile mondiale relevante din industrie.


SYNERGY, ulei facial cu efect anti-aging

Serul SYNERGY este o combinatie de 7 uleiuri esentiale concentrate, obtinute prin presare la rece, bogate in acizi grasi nesaturati care regenereaza pielea in profunzime. Reda supletea, elasticitatea si luminozitatea pielii mature. Ea devine imediat tanara si sanatoasa.

Imbatranirea pielii este un fenomen natural si ireversibil, ce implica alterarea proprietatilor mecanice ale pielii. Pielea „slabeste”, se subtiaza prin pierderea de tesut gras subcutanat si matricea extracelulara formata din colagen si elastina se degradeaza. Folosind SYNERGY seara inainte de culcare, pielea isi recapata elasticitatea, supletea si luminozitatea.


  • Commipheroline este un extras natural folosit in medicina Ayurveda ce reda fermitate si volum pielii subtiate si fragilizate, netezeste ridurile, actionand din profunzimea pielii. Are un mecanism de actiune original „injection-like” sau „volumizing effect”, care determina repulparea pielii prin umplerea ridurilor. La nivel celular se produce stocarea trigliceridelor in adipocite cu marirea volumului adipocitelor fara sa afecteze sistemul hormonal.
  • Uleiul de Onagra, supranumit si „La Primevere Du Soir”, are un efect de revitalizare si rehidratare a pielii. Este bogat in acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6.
  • Lipactive Inca Inchi® WO este un ulei natural extras dintr-o planta peruviana, din padurea amazoniana. El contine acizi grasi nesaturati Omega 3, 6 si 9 cu rol major regenerant, hidratant si antioxidant asupra pielii.
  • Tamanol Bio este un ulei obtinut din fructul de Tamanu al arborelui de origine polineziana numit si „ulei sacru de Tahiti” sau „ulei de Bora Bora”. El contine acizi grasi nesaturati si acid calophilic cu proprietati cicatrizante si regenerante asupra pielii.
  • Uleiul din seminte de Baobab, copac ce creste in Africa, Madagascar si Australia este emblema Senegalului numit si „arborele invers”. Face parte din farmacopeea traditionala Africana si este un bun emolient care mareste elasticitatea pielii.
  • Tego® Turmerone are actiune antioxidanta semnificativa, reduce stresul oxidativ si confera tenului luminozitate si uniformitate. Imbunatateste tonusul pielii.
  • Uleiul de sambure de strugure este bogat in vitamina E si are un puternic efect antirid.

Cu SYNERGY pielea capata volum si densitate in cel mai scurt timp. Se aplica seara pe pielea curata a fetei si a gatului, inaintea cremei UNA Anti-Aging.


Dr. Rucsandra Hurezeanu, Fondatoare si Director General Ivatherm
„Acum 10 ani, am creat Ivatherm fiind convinsa ca este posibil sa formulam produse moderne si sigure care sa previna si sa ingrijeasca pielea sensibila. Preocuparea noastra esentiala, impreuna cu Alain Fructus, cunoscut cercetator din industria cosmetica din Franta, este lansarea de formule inovatoare care raspund nevoilor femeilor din ziua de azi.” Dr. Rucsandra Hurezeanu, Fondatoare si Director General Ivatherm.

PENTRU COMENZI, DATI CLICK AICI!

Foto: adiana.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa