Sprancene perfecte din trei miscari

 
Sprancene perfecte din trei miscari
Pentru o forma corecta, care sa va incadreze frumos ochii si sa ii puna in valoare, aveti mai multe optiuni: sa mergeti la un salon de cosmetica, sa folositi un sablon sau sa le dati forma dupa regulile de aur.

Daca v-ati hotarat sa va incercati talentul, inarmati-va cu o penseta buna, un creion si o oglinda. Pas cu pas, puteti stabili dimensiunile si forma sprancenelor, chiar daca nu ati terminat un curs intr-ale cosmeticii.

Vreti sa aveti sprancene perfecte? Stabiliti de unde incepe spranceana!

Gasirea acestui punct este esentiala pentru a crea sprancene perfecte. Daca sunt prea departate, pot sa faca ochii sa para prea distantati unul de altul si mai mici.
  • Luati un creion si uniti marginea narii cu coltul intern al ochiului. Pe aceasta linie, in dreptul sprancenei, marcati cu creionul dermatograf.
  • Procedati la fel la cealalta spranceana.

Va doriti ca sprancenele dumneavoastra sa fie perfecte? Gasiti punctul de curbura!

Cele mai multe sprancene au un arc natural in jurul ochilor, dar este bine sa verificati totusi daca este in locul perfect.
  • Uitati-va in oglinda tinand privirea dreapta.
  • Puneti creionul in dreptul marginii exterioare a irisului si, in locul unde se intretaie cu spranceana, marcati punctul de curbura.
  • Repetati aceasta masuratoare la celalalt ochi.

Daca va doriti sprancene perfecte, stabiliti lungimea sprancenei!

O spranceana prea lunga aduce un aspect obosit chipului, iar una prea scurta micsoreaza ochii; de aceea, este important sa gasiti lungimea ideala.
  • Uniti cu ajutorul creionului nara cu coltul extern al ochiului si, unde creionul intalneste spranceana, acolo este punctul in care trebuie sa se termine si, prin urmare, trebuie marcat cu creionul dermatograf.
  • Procedati in acelasi mod la cealalta spranceana.
Dupa ce ati stabilit toate aceste repere, pensati spranceana tinand cont de baza ei (langa nas, are de doua ori grosimea cozii). Daca aveti ochii mici, sprancenele trebuie sa fie mai subtiri. Pentru ochii mari, sprancene groase se armonizeaza mai bine. Cand nasul este proeminent, sprancenele pot fi mai arcuite pentru a distrage atentia de la nas. Dar, in general, cat de rotunde sau arcuite trebuie sa fie sprancenele va puteti orienta chiar dupa forma lor naturala.

Foto: unica.md


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa