Ce preferati? Pastile de slabit naturale sau sintetice?

 
Ce preferati? Pastile de slabit naturale sau sintetice?
Un corp bine proportionat, mladios, reprezinta o adevarata mangaiere chiar si pentru cele mai carcotase si pretentioase priviri. Un corp frumos, te ajuta sa te simti increzator in propriile forte si pregatit sa faci fata oricarei provocari pe care viata ti-o ofera. Din pacate insa, valtoarea evenimentelor de zi cu zi, nu ne permite sa avem grija de noi asa cum se cuvine si deseori uitam de noi. Uitam si devenim obositi, ingandurati, ceva mai tristi, incarcati de diverse afectiuni si cu un corp imperfect. Atunci, privindu-ne in oglinda, cautam disperati un remediu rapid si eficient pentru a reveni la forma initiala si uite asa, ne indreptam privirea asupra diverselor produse naturale de slabit sau spre aparate fitness cum ar fi banda de alergat.


Sunt bune pastilele naturale de slabit?

Uite o intrebare pe care cu siguranta ti-o pui atunci cand iti doresti sa slabesti cat mai rapid, constient fiind ca obezitatea nu reprezinta doar o problema estetica ci si una de sanatate. Raspunsul acestei intrebari este unul simplu: depinde de produsul ales.

Deci, orice pastila, care are la baza extractul dintr-o anumita planta, reprezinta o sursa de sanatate si asta pentru ca din natura se extrage „seva vietii”. Atat timp cat acele pastile nu sunt administrare in exces, atat timp cand consultam in detaliu in prospect si ii aflam contraindicatiile, atunci efectele adverse nu ar trebui sa apara.

In ceea ce priveste pastilele naturale de slabit, alese corespunzator, acestea pot sa reprezinta cea mai buna solutie impotriva grasimii excesive. Majoritatea acestor produse ce au la baza extractul din plante precum lamaia, aloe vera, ceai verde, ananas dar si din zeci de alte plante ceva mai putin cunoscute, actioneaza treptat prin detoxifierea organismului, ameliorarea senzatiei de foame si topirea depozitelor adipoase.


Pastile naturale de slabit vs pastile sintetice

Din aceasta „lupta” invingatoare ies, bineinteles, pastilele naturale si asta pentru ca acestea nu prezinta efecte adverse asa cum este in cazul pastilelor sintetice. Acestea din urma desi pot promite efecte ceva mai rapide sau chiar minune, distrug organismul, dezvoltand dezechilibre care sunt greu de rezolvat.

Foto: www.ziuaconstanta.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa