Testul ALCAT

 
Testul ALCAT

Ce este ALCAT?

Testul ALCAT este o analiza de laborator prin care se identifica intolerantele (reactii mediate non-IgE) la alimente, aditivi chimici, substante chimice, plante medicinale, alimente functionale, mucegaiuri si compusi farmaceutici. Cu ajutorul Testului ALCAT pot fi detectate pana la 490 substante!


De ce sa alegeti ALCAT?

Analiza de top in determinarea intolerantelor alimentare. ALCAT testeaza raspunsul leucocitelor la diferite substante. Alte teste de intolerante testeaza imunoglobulinele G (IgG), insa studii de ultima ora considera anticorpii IgG mai repede un marker pentru toleranta alimentara, nu pentru intoleranta.

Testul ALCAT este singurul test de intolerante, care pe langa alimente si aditivi alimentari, analizeaza si posibilele intolerante la substante farmacologice, plante medicinale, mucegaiuri, substante chimice din mediu.

Testul ALCAT are o rata de acuratete foarte mare si rezultate de inalta precizie, putand determina chiar si sensibilitati la alimente pe care nu le-ati consumat niciodata. Acesta poate fi un semnal de alarma sa evitati alimentele respective pe viitor.


ALCAT, in managementul greutatii!

Stiati ca celulele de grasime au o functie de tampon atunci cand suferiti de inflamatie cronica? Odata redusa inflamatia din organism, celulele de grasime se descompun, iar voi veti incepe sa pierdeti in greutate. Testul ALCAT identifica intolerantele - cauze ale inflamatiei cronice. Un studiu realizat pe 27 de pacienti obezi a aratat o scadere medie in greutate de la 91,37 ± 10,56 la 74,6 ± 6,76 kg, dupa ce au respectat rezultatele testului ALCAT si o dieta prin rotatie timp de 12 saptamani (Medical Center & Research Labs din Dubai).


Mai multe detalii: www.alcat.ro

Va recomandam sa cititi si: Intoxicatia alimentara: masuri, remedii


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa