Scholl Velvet Smooth - pila electronica cu cristale de diamant

 
Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant
De ce sa folositi Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant?
  • Picioare frumoase si catifelate. Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant indeparteaza delicat pielea ingrosata si va ofera picioare catifelate.
  • Usor de folosit. Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant indeparteaza pielea ingrosata a talpilor in cateva clipe.
  • Mai eficient cu cristale de diamant. Capatul rotativ are particule micro-abrazive cu cristale de diamant, permitand indepartarea pielii ingrosate mai eficient.
  • Siguranta in utilizare. Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant functioneaza fara lame ascutite si are o oprire de siguranta, care intrerupe aparatul daca este exercitata prea multa presiune pe piele.
  • Rezerva pila electronica cu cristale de diamant. Contine doua capete rotative si abrazive, cu cristale de diamant, care indeparteaza usor pielea ingrosata.

Gama Scholl Velvet Smooth - dedicata ingrijirii picioarelor acasa:
  • Indepartati capacul de la baza aparatului, apoi protectia de culoare rosie si repozitionati baza. Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga. Inlocuirea capatului rotativ: inlaturati capatul uzat din aparat si introduceti-l pe cel nou.
  • Indreptati cu atentie capatul rotativ catre zona cu piele ingrosata a picioarelor. In timpul utilizarii nu apasati foarte tare. Nu utilizati pe piele inflamata sau care sangereaza.
  • Folositi miscari delicate pana indepartati pielea ingrosata. Aparatul se va opri daca aplicati prea multa presiune.
  • Scholl Velvet Smooth Gel emolient pentru picioare, elimina ultimele reziduuri de piele si are grija de picioarele tale, folosind ingrediente de inalta calitate.
  • Dupa aceea, hidrateaza picioarele cu Scholl Velvet Smooth Ser Intens Hidratant pentru catifelare de durata.
Ideale pentru ingrijire zilnica: Scholl Velvet Smooth Crema Hidratanta de zi si Scholl Velvet Smooth Masca Hidratanta de noapte.


Intrebari frecvente:
  • Care sunt cauzele pielii uscate si ale bataturilor? Picioarele ne poarta prin viata in fiecare zi. In plus, adeseori nu sunt ingrijite destul. Pielea de pe talpa piciorului este in continua presiune, fiind supusa greutatii si uneori actiunii pantofilor prea stramti ceea ce contribuie la craparea, uscarea si ranirea ei. In punctele sau locurile de presiune unde materialul se freaca de picior, se formeaza o cantitate excesiva de celule noi care transforma pielea, facand-o uscata si ingalbenind-o.
  • Care sunt consecintele pielii uscate si ale bataturilor? Daca bataturile nu sunt indepartate, pielea sensibila de pe picioare se deterioreaza si devine o tinta usoara pentru bacterii. Posibile consecinte pot fi infectii sau micoze, precum piciorul de atlet. De aceea pielea uscata, exfoliata si bataturile trebuie indepartate in mod frecvent.
  • Ce este atat de special la produsul Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant? Acum, Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant are un cap rotativ de sine statator de forma ergonomica, ce indeparteaza pielea in exces, chiar si in locurile cele mai mici si inaccesibile. Capul rotativ al pilei electronice Scholl Velvet Smooth contine acum mici bucati de cristale de diamant si particule micro-abrazive, ce asigura rezultate mai bune, ajutand in acelasi timp la o mai usoara indepartare a bataturilor, fara a rani straturile sanatoase ale pielii.
  • Ce fac concret particulele de cristal de diamant de pe capul rotativ de rezerva? Cristalele de diamante sunt adeseori folosite in domeniul produselor cosmetice, fiind bine cunoscute pentru calitatile lor exfoliante. De asemenea, diamantele sunt recunoscute ca fiind cel mai dur material din lume. In acest fel, capul rotativ asigura un proces mai bun si mai eficient de indepartare a pielii ingrosate.
  • Este adevarat ca ma pot rani atunci cand indepartez pielea ingrosata cu Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant? Nu. Este usor de folosit si are o oprire de siguranta care permite pana si incepatorilor sa se bucure de un mod delicat si sigur de indepartare a pielii ingrosate. Totusi, nu folositi Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant pe pielea inflamata, iritata sau cu rani deschise. Daca apar iritatii sau disconfort, opriti imediat tratamentul.
  • Cat de des pot folosi Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant si cat dureaza un tratament? Puteti utiliza Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant ori de cate ori doriti, pana cand picioarele sunt moi la atingere si fara piele ingrosata in exces. Durata si eficienta tratamentului depind de nivelul efortului exercitat pe picioare si de marimea potrivita a pantofului.
  • Am deja Scholl Velvet Smooth Pila electronica. Pot folosi noul cap rotativ cu cristale de diamant? Bineinteles ca poti folosi noua rezerva cu cristale de diamant pentru modelul precedent de Scholl Velvet Smooth Pila electronica. Va recomandam schimbarea capului rotativ la fiecare 3 luni.
  • De ce trebuie sa am grija speciala de picioarele mele dupa utilizarea Scholl Velvet Smooth Pila electronica? Avand grija deosebita de picioarele tale dupa indepartarea pielii ingrosate in exces prelungesti rezultatele de catifelare obtinute. Pentru a avea grija optima de picioarele tale, este recomandabil sa le rasfeti cu o baie dupa tratament. Pentru a obtine rezultate excelente va sfatuim, de asemenea, sa va hidratati picioarele cu Scholl Velvet Smooth Ser Intens Hidratant pentru picioare.



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa