Tussavit, sirop de tuse

 
Tussavit, sirop de tuse
Tussavit - sirop de tuse din plante, fabricat in Austria, ce contribuie la fluidificarea si la eliminarea mucusului bronsic, precum si la ameliorarea acceselor de tuse. Tussavit contine extract fluid de cimbru si de patlagina.

  • Practic fara reactii adverse, daca produsul este utilizat conform indicatiilor din prospect.
  • Poate fi indicat si copiilor peste 2 ani.
  • Fara interactiuni cu alte medicamente.
  • Sirop cu gust placut.
Tussavit este siropul de tuse care usureaza respiratia, dezinfecteaza mucoasa bucala si faringiana si elimina disconfortul la respiratie.




Indicatii:

Produs din plante utilizat pentru fluidificarea si eliminarea mucusului bronsic, prin extractul fluid de cimbru (Thymi folium), precum si la ameliorarea acceselor de tuse, prin extractul fluid de patlagina (Plantaginis folium), usurand astfel respiratia, dezinfectand mucoasa bucala si faringiana si eliminand disconfortul la respiratie.

Tussavit sirop este disponibil in farmacii in flacoane de 125 g si 250 g.

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj inainte de administrare. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!

Foto: www.catena.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa