Dr. Hart: Laxativ natural cu senna si aloe - prospect

 
Dr. Hart: Laxativ natural cu senna si aloe - prospect
Dr. Hart: Laxativ natural cu senna si aloe contine substante bioactive cu efecte benefice in sustinerea functionarii normale a sistemului digestiv prin mentinerea tranzitului intestinal normal.

Senna stimuleaza motilitatea intestinala, producand evacuarea continutului intestinal. Aloe are efect emolient si protector asupra mucoasei gastrice. Asocierea celor doua extracte permite manifestarea unui efect laxativ bland.


Ingrediente/comprimat:

Extract uscat din fructe de Siminichie/Senna (Cassia angustifolia/Cassia acutifolia) 120 mg*, standardizat la minim 20% senozide (echivalent cu 24 mg* senozide B); lactoza monohidrat (stabilizator); polivinilpirolidona (agent de ingrosare); extract hidroalcoolic uscat 4:1 din gel de Aloe vera 40 mg*; amidon de porumb (stabilizator); talc (agent antiaglomerant); polivinilpolipirolidona si celuloza microcristalina (stabilizatori); stearat de magneziu si dioxid de siliciu coloidal anhidru (agenti antiaglomeranti). *Doza zilnica nu a fost stabilita.


Mod de utilizare:

1-2 comprimate seara, inainte de culcare sau la nevoie. Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid. Nu se administreaza pentru mai mult de 7 zile consecutiv fara sfatul medicului, deoarece exista riscul crearii dependentei.


Atentionari:

- Produsul contine lactoza!
- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
- Produsul este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu intoleranta la lactoza sau cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente, persoanelor cu obstructii intestinale, ulcere sau boli inflamatorii intestinale.
- A se pastra la temperaturi sub 25° C, in ambalajul original.
- A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (EXP).

Producator: S.C. Laropharm S.R.L.
Sos. Alexandriei, nr. 145A, Bragadiru, jud. Ilfov, Romania.
Supliment alimentar notificat la S.N.P.M.A.P.S. cu nr. 9084/2014.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!

Foto: www.drhart.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa