Terapia cu ventuze din silicon, eficienta pe mai multe planuri

 
Terapia cu ventuze din silicon, eficienta pe mai multe planuri
Va invitam sa faceti cunostinta cu cel mai bun aliat in domeniul cosmeticii si a sanatatii: ventuza pentru masaj din silicon. Acest instrument simplu va va schimba modul in care aveti grija de intreg corpul. Cu ajutorul acestora veti descoperi ca e simplu sa aveti o piele frumoasa si sanatoasa, celulita si ridurile vor deveni de domeniul trecutului, dar, in acelasi timp, o sa reusiti sa combateti gripa si raceala, deoarece masajul cu ventuze ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Tot cu ajutorul acestor miraculoase ventuze de silicon reusiti sa eliminati si tensiunea care se acumuleaza in zona umerilor si a spatelui sau durerile musculare oferindu-va, in acelasi timp si relaxarea dupa care tanjim cu totii in aceasta era a vitezei. Sunt suficiente doar 10 minute pe zi de masaj pentru a va bucura de rezultatele pe care le asteptati. Cel mai important este faptul ca acest masaj il puteti efectua singuri, in confortul propriului camin, fara sa mai cheltuiti o avere in saloanele de cosmetica. In plus, ventuzele sunt fabricate din silicon medicinal, deci nu cauzeaza alergii.

Ventuzele de masaj le gasiti in patru variante: mari pentru zone ca abdomenul, coapsele si spatele, medii pentru brate, piept si gambe, pentru fata si pentru ochi. Cel mai indicat este sa le folositi cu o crema hidratanta sau un ulei natural (migdale, masline, etc.) sau, in cazul masajului anticelulitic, cu o crema anticelulitica sau ulei de grapefruit.

Haideti sa incepem cu afectiunile pe care aceste ventuze le acopera. Masajul cu ventuze reuseste sa reinnoiasca si sa intinereasca pielea prin cresterea fluxului sanguin si prin cresterea productiei de colagen, din care rezulta o piele mai sanatoasa, cu riduri vizibil reduse.


Masajul facial

Cu ajutorul ventuzei pentru fata, pe langa efectul anti-aging, mai acopera si alte afectiuni ca: dureri de cap si presiuni ale sinusurilor. Haideti sa vedem cum se realizeaza masajul facial, pentru a va bucura de rezultate in cel mai scurt timp. In primul rand, se aplica uleiul, crema sau demachiantul preferat, pentru a facilita miscarea lina a ventuzei medicinale pe ten. Se ia instrumentul magic, se strange usor pentru a crea un vacuum delicat, apoi se plimba pe fata, ideal de jos in sus. Acelasi procedeu este valabil si in lucrul cu ventuza pentru ochi.

Pentru durerile de cap (migrene) se foloseste ventuza pentru fata pe frunte, initial cu miscari de sus in jos, apoi laterale. Pentru eliberarea presiunii din sinusuri de plimba ventuza de la nas spre pometi, apoi spre tample.


Masajul anticelulitic

Masajul cu aceste ventuze silicon pentru masaj anticelulitic garanteaza o piele ferma, supla, cu aspect tonifiat si, cel mai important aspect, fara celulita. Cu un masaj de 10 minute, de 3-4 ori pe saptamana, veti vedea rezultatele rapid.

In primul rand, haideti sa vedem cum functioneaza acest procedeu. Datorita suctiunii se elimina lichidele care sunt asociate cu celulita (tesutul adipos) si dreneaza sistemul limfatic.

Masajul cu ventuze anticelulitice se realizeaza astfel:
  • Daca doriti sa-l faceti pe pielea uscata va recomandam sa folositi un ulei sau o crema mai grasa. Daca doriti sa folositi o crema anticelulitica masajul va fi usor dureros si usor costisitor, deoarece crema intra rapid in piele, fiind nevoit sa consumati o cantitate generoasa. Oricum ventuza este anticelulitica, asa ca va sfatuim sa va ocupati mai degraba de hidratarea intensa a zonelor afectate. Se ia ventuza, se strange usor, pentru a nu crea disconfort si se plimba pe coapse cu miscari de sus in jos si in zig-zag. In timp puteti sa mariti puterea de strangere, in functie de cat de rezistenti sunteti la durere, dar sa stiti ca nu e nici pe departe una intensa.
  • Acest masaj se poate realiza si in dus, pe pielea umeda, mai ales daca doriti sa folositi o crema anticelulitica. Procedeul de masaj este acelasi ca in cel realizat pe piele uscata, doar ca aici in loc de ulei folositi gel de dus. Apoi, dupa ce v-ati clatit, puteti sa aplicati crema preferata.

Un singur produs - multe utilizari

Va invitam sa experimentati aceasta terapie cu ventuze de silicon de la Ventussa, care este folosita de secole, pentru a combate si trata numeroase afectiuni. Pe scurt, masajul cu aceste ventuze ajuta la:

  • cresterea circulatiei sanguine;
  • intarirea sistemul imunitar, ferindu-va astfel de raceli si gripe;
  • imbunatatirea functiilor digestive;
  • reducerea inflamatiilor musculare;
  • eliminarea durerilor de: cap, gat, umeri, spate si de picioare;
  • reducerea vergeturilor datorita imbunatatirii elasticitatii pielii;
  • detoxifierea organismului;
  • calmarea crampelor abdominale.
Probabil va intrebati care este diferenta dintre masajul cu ventuze de silicon si masajul standard sau presopunctura. „In timp ce masajul standard comprima muschii si tesuturile, masajul cu ventuze decomprima, aspira si ridica in mod eficient lichidele nedorite la nivelul tesutului”, afirma specialistii de la Ventussa.

Moduri de utilizare:
  • Dinamic: se deplaseaza ventuze in miscari de zig-zag sau circulare.
  • Static: se aplica ventuza intr-un sigur loc o perioada mai lunga de timp, fara a o deplasa.
  • Combinat: se aplica apoi se elibereaza, repetand acest procedeu de mai multe ori in aceeasi zona, fara a tine ventuza stransa mult timp.

Contraindicatii

Nu utilizati ventuzele daca sunteti insarcinate, aveti rani deschise sau arsuri ale pielii, suferiti de boli de inima sau luati anticoagulante.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa