Ce sta la baza Theta Healing si cum imi poate imbunatati viata?

 
Ce sta la baza Theta Healing si cum imi poate imbunatati viata?
Theta Healing este considerata ca fiind o psihologie energetica, ea oferind vindecare emotionala, fizica si spirituala. Pentru mine, personal, este un dar, un miracol. Iti ofera posibilitatea sa te eliberezi de acele emotii negative (regrete, frici, judecati), poti schimba acele tipare, convingeri care sunt in subconstient (nu sunt destul de buna, nu pot, nu merit) inlocuindu-le cu convingeri care ne permit sa ne traim vietile frumos, usor, bine, cu gratie.


Ce sta la baza Theta Healing?

La baza acestei tehnici sta Iubirea Neconditionata a Creatorului - ceea ce pentru mine a insemnat enorm, dat fiind ca accesand aceasta iubire am putut sa am o noua viziune, un alt „prag al simtirii fata de ceea ce inseamna sa fiu si sa ofer compasiune, iertare, recunostinta.” Am mai invatat ceva ce nu stiam, sau poate stiam ca teorie si anume: echilibrul intre a primi si a darui. Am invatat ca in orice clipa pot accesa esenta unor sentimente nobile.

Practicand Theta Healing, tu esti un instrument in mainile Divinitatii. Este nevoie de practica, sa-ti permiti sa experimentezi orice traire, sentiment si sa-ti permiti sa primesti, sa accepti ca poti trai minunat, tu fiind Co-Creator al vietii tale.


Cum iti poate imbunatati viata?

Am lucrat si am intalnit oameni care cu ajutorul acestei tehnici si-au acceptat maretia, au acceptat succesul in viata lor, au intalnit un partener, au reusit sa puna capat unei relatii, reconstruindu-si viata, si-au iertat parintii, si-au schimbat convingeri din copilarie.

Sunt doua exercitii, pe care eu le onorez cu fiintele dragi care vin spre mine si care efectiv iti ating inima, iti dau jos orice masca si anume: Trimiterea iubirii copilului din pantec (lucreaza asupra noastra, asupra copiilor si parintilor nostri) si Cantecul inimii. Sunt multe exercitii in urma carora primim binecuvantari. Important este sa experimentezi, sa fii prezent, constient.

THETA HEALING ITI SCHIMBA VIATA...

Daca exista doar o tehnica energetica pe care sa o inveti, aceasta este! Tehnica este atat de simpla, este perfecta. Nu cere nimic din partea ta, nici nu trebuie sa renunti la alte invataturi. Theta Healing transcede dogme si merge dincolo de toate religiile, dar le accepta pe toate. Asa cum spunea Isus „toate acestea si mai multe voi puteti face”, in Theta Healing veti invata ca „nimic nu este imposibil daca indraznesti sa crezi”, spune Nini Guerard (master Theta Healing).

Expert: Raluca Mihaela Banut, terapeut holistic. Foto: caligali.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa