Cancer de stomac? Incearca aceste ceaiuri!

 
Ceaiuri pentru cancer de stomac
Cancerul de stomac este cel mai frecvent dintre cancerele digestive, este mai des intalnit peste varsta de 50 de ani, afectand indeosebi barbatii si mult mai rar femeile.

Bolnavul are dureri in epigastru sub forma de crampe, de apasare, de greutate; ele sunt foarte variate si pot fi singure sau insotite de hemoragii gastrice, evidentiate prin varsaturi de sange brun, putin abundente.

Deseori exista numai semne inselatoare, cum ar fi tulburari de tranzit intestinal, ori o alterare a starii generale de sanatate: pierderea poftei de mancare, anemie, scadere rapida in greutate. Doar examenul radiologic si analizele de specialitate pot stabili diagnosticul.


Tratament cu ceaiuri pentru cancerul de stomac

  • Urzica (planta proaspata); Galbenele (flori); puse in parti egale. O lingurita plina-varf din acest amestec se pune la o cana de apa clocotinda; se lasa sa traga o jumatate de minut. Se strecoara si se beau sase-opt cesti, zilnic, cu inghitituri mici.
  • Urzica (frunze); Papadie (frunze); Coada soricelului (planta aeriana); Patlagina ingusta (frunze). Plantele, proaspat culese, spalate bine, se pun intr-un storcator si se extrage sucul. Se bea cate o lingura la fiecare ora. In functie de anotimp, daca lipseste una din plante, se va extrage sucul din cele aflate la dispozitie.
  • Macrisul iepurelui (toata planta). Se extrage sucul de macris si se iau trei-cinci picaturi de suc proaspat la fiecare ora. In faza incipienta a bolii acest suc se combina cu amestecul de ceaiuri mentionat anterior (cel cu Urzica si Galbenele).
  • Bitter suedez (comprese). Se aplica zilnic, timp de patru ore, o compresa cu bitter suedez (din comert: fie produsul austriac, cel original numai ca e foarte scump, fie cel oradean, care respecta perfect reteta originala) in regiunea stomacului. Inainte de aplicarea compresei locul se va unge cu alifie de galbenele (din comert).


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa