Cum iti poti imbunatati viata sexuala apeland la solutii naturale

 
solutii de top viata sexuala
Vine un anumit moment in viata noastra in care dorinta sexuala nu mai este la fel de puternica precum era in tinerete, mai ales in cazul unor relatii de foarte lunga durata in cadrul carora, inevitabil, se poate instala monotonia, cea care este vinovata de „moartea libidoului”. Vestea buna este ca totusi avem foarte multe metode la indemana prin care putem aduce schimbari in viata noastra intima, precum si metode prin care ne putem imbunatati performantele sexuale foarte mult.

Cred ca acum te intrebi care sunt aceste solutii pentru viata sexuala, nu-i asa? Mie imi place sa le impart in trei categorii mari, dupa cum urmeaza: realizarea de exercitii fizice care sa ne ofere vitalitatea necesara pentru a ne bucura din plin de relatiile intime cu partenerul nostru, o alimentatie diversificata cu accent pe anumite alimente, cunoscute ca fiind foarte bune afrodisiace/stimulente si, cea din urma categorie, din care fac parte produsele pentru potenta ori cresterea libidoului.


Chiar putem imbunatati viata sexuala cu ajutor excercitiilor fizice?

Bineinteles! Daca nu era asa nu mai aduceam in discutie acest subiect. In cazul barbatilor mai ales, excercitiile fizice care implica ridicarea de greutati stimuleaza foarte mult cresterea nivelului de testosteron, iar acest lucru se traduce prin cresterea apetitului sexual, precum si imbunatatirea peformantelor sexuale.

Mai exista bineinteles si asa zisele excercitii Kegel, ele jucand un rol esential in ceea ce priveste intarirea muschilor pubcococcigieni, iar in cazul barbatilor intarirea acestor muschi permit un control mai bun asupra ejacularii, ceea ce inseamna ca ii ajuta sa scape de problemele legate de ejacularea precoce. In cazul femeilor beneficiile se resimt in special in ceea ce priveste cresterea intensitatii orgasmului. Nu vom intra in detalii privind modul in care se realizeaza aceste excercitii Kegel pentru ca sunt destul de multe resurse pe Internet la care ai acces.

Femeile mai pot opta si pentru Yoga, aceasta oferind posibilitatea de a creste flexibilitatea corpului lor. Imagineaza-ti doar cate pozitii noi o sa poti incerca dupa ce ai deja cateva luni de antrenament in spate!


Care sunt alimentele care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale?

Multe produse de potenta au la baza lor ingrediente naturale, luate direct din natura, asa ca de ce sa nu procedam si noi la fel? Avem atat de multe alimente considerate ca fiind niste adevarate afrodisiace incat este imposibil sa nu gasim cateva care sa fie pe gustul nostru.

De exemplu, stiai ca spanacul (de fapt aici intra aproape toate legumele verzi) aduce imbunatatiri semnificative asupra circulatiei sanguine de la nivelul zonei genitale? Sau stiai ca piersicile contin proprietati care cresc libidoul femeilor, relaxandu-le si ajutandu-le sa fie mult mai binedispuse decat in mod normal? Iar astfel de exemple mai putem da, deoarece fiecare aliment joaca un anumit rol in viata noastra – nu degeaba se spune ca esti ceea ce mananci, nu-i asa?

Capsunile sunt si ele foarte bune in inducerea unei stari relaxante si cresterea poftei de sex, iar faptul ca sunt bogate in vitamine si minerale aduc si numeroase alte beneficii asupra sanatatii noastre. Tot in categoria alimente care pot stimula dorinta sexuala mai intra si ciocolata (ea stimuleaza producerea de serotonina, care ne face sa fim mult mai fericiti si mai relaxati), anghinarea (a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri ca un puternic afrodisiac), sampania sau vinul rosu (cel din urma aliment ajuta si la crearea unui atmosfere mult mai romantice).


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa