Cat de eficiente sunt pastilele de slabit? Ce pot face pentru a slabi rapid?

 
eficienta pastile de slabit
In ultima perioada au inceput sa fie atat de cautate informatiile privind eficienta pastilelor de slabit incat un lucru este clar: tot mai multe persoane cauta metode cat mai usoare prin care sa ajunga la greutatea ideala – daca se poate chiar fara a misca un deget este perfect. Haideti totusi sa incercam sa vedem toata aceasta situatie a pastilelor de slabit dintr-un cu totul alt unghi.


Ce sunt pastilele de slabit si cum actioneaza ele?

Pastilele de slabit sunt acelea care au in compozitia lor diferite substante (obtinute in mod natural, din surse sanatoase, ori obtinute prin metode ceva mai putin... sigure, ca sa spunem asa) care au proprietati prin care se suprima pofta de mancare (deci nu o sa mai fi atat de pofticioasa la masa ori de fiecare data cand vezi o ciocolata), se intensifica arderea grasimilor (creste numarul de calorii care sunt arse) si ajuta, in unele situatii, la eliminarea toxinelor din organism.

Cred ca este destul de clar faptul ca noi recomandam sa se apeleze doar la acele pastile de slabit care sunt 100% naturale (daca esti interesat de subiect click pentru detalii) pentru ca ele sunt cele mai sigure, riscul de a ne lovi de eventuale reactii adverse fiind desul de mici. Daca sunt alese cu grija, ele pot da dovada de aceeasi eficienta ca si pastilele „interzise”, care insa pe langa slabit mai iti pun si sanatatea fizica si psihica in pericol.


Sunt eficiente?

Da si nu. Aceste pastile de slabit sunt eficiente in masura in care stii sa le alegi, precum si in masura in care stii ce mai trebuie sa faci pe langa simpla ingerare a lor. Aceste te ajuta sa slabesti, insa pentru ca tu sa obtii silueta perfecta intr-un timp cat mai scurt cu putinta trebuie sa pui si tu umarul la treaba.


Ce pot face pentru a slabi mai rapid?

Pentru a slabi nu este suficient sa apelezi doar la astfel de produse, ci trebuie sa iti aduci si tu contributia prin adoptarea unei diete (nu neaparat una foarte stricta) si efectuarea de exercitii fizice zilnice ori, daca nu iti permite timpul acest lux, atunci de cel putin trei ori pe saptamana (de preferat luni, miercuri si vineri – poti opta si pentru a altfel de repartizare a zilelor, dar este de preferat sa ai grija sa fie intodeauna o zi de pauza intre ele).

In cazul dietei am spus ca nu este absolut necesar sa fie vorba una foarte stricta. Poti chiar sa incepi prin simpla modificare a obiceiurilor tale alimentare, in sensul ca vei manca de acum incolo doar mancare sanatoasa, care sa satisfaca nevoile corpului tau pentru nutrienti si nu doar poftele tale. O alimentatie sanatoasa, echilibrata, va contine intotdeauna fructe si legume zilnic (acestea oferindu-ti toate vitaminele si mineralele de care ai nevoie, fiind de asemenea bogate si in fibre).

Legat de antremante, aici iti recomandam sa combini antrenamentul aerob cu cel anaerob. Mai exact, antranementul aerob poate consta in alergat in parc ori pe banda, mers cu bicicleta etc., in timp ce antrenamentul anaerob face referire la cel facut cu ajutorul unor greutati ori cu greutatea propriului tau corp. De ce este bine sa procedezi astfel? Pentru ca primul iti va dezvolta conditia fizica si va arde mai multe calorii, iar celalat iti va dezvolta musculatura. Niste muschi bine dezvoltati vor arde grasimile mult mai rapid atunci cand ii folosesti.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa