Ce poti sa faci pentru a-ti imbunatati viata sexuala

 
imbunatatirea vietii sexuale
Desi multora nu le place sa recunoasca acest lucru, sexul intr-o relatie este foarte important, iar atunci cand performantele sexuale ale unuia dintre parteneri incep sa scada (iar aici ma refer in special la barbat) lucrurile nu vor fi tocmai roz. Partea buna (cu ghilimelele de rigoare) este aceea ca traim niste vremuri in care practic exista solutii la orice fel de probleme am avea.

Este bine totusi de tinut minte urmatorul lucru. In viata de cuplu, atunci cand incep sa apara problemele, indiferent de natura lor, este bine sa existe comunicare. Cat mai multa comunicare. Pana la urma va aflati intr-o relatie, iar asta presupune ca va aveti unul pe altul alaturi si la bine si la rau. S-ar putea ca viata sexuala sa „scartie” doar pentru moment, asa ca daca o sa aveti rabdare o sa treceti peste. In caz contrar... ei bine, iti oferim mai jos cateva solutii prin care poti aduce imbunatatiri semnificative in dormitor.


Micile schimbari pot face minuni!

Monotonia este cel mai mare dusman al vietii de cuplu, deci trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a o elimina. Pentru a o alunga nu trebuie neaparat sa cumperi nu stiu ce produse de imbunatatire a vietii sexuale (desi pot ajuta destul de mult), ci poti pur si simplu sa incepi cu un masaj erotic, care s-a dovedit ca fiind, nu de putine ori, unul dintre cele mai puternice afrodisice la care putem apela. Acesta ajuta la relaxare, cresterea increderii in partener si poate creste semnificativ pofta de a face sex!

Am spus mai sus ca este bine sa existe comunicare in relatia de cuplu. Prin comunicare se intelege inclusiv discutiile legate de fanteziile sexuale pe care fiecare partener le are, iar deoarece discutiile nu sunt intotdeauna de ajuns, chiar punerea lor in practica. Nu exista o modalitate mai buna de a elimina rutina decat punerea in practica a fanteziilor sexuale pe care le aveti. Dati-va pur si simplu drumul la imaginatie!


Atunci cand problemele nu tin de monotonie ce poti sa faci?

Chiar daca nu ne place sa recunoastem, in viata oricarui barbat poate veni un moment in care sa se instaleze, temporar sau nu, problemele erectile. Nu sunt deloc placute, iar in anumite situatii sunt chiar foarte stanjenitore. Este bine de stiut faptul ca, totusi, acestea se instaleaza de cele mai multe ori datorita stilului de viata dezorganizat, asa ca daca o sa renunti la alcool si la noptile pierdute in cluburi atunci cu siguranta o sa poti observa cum incep sa apara imbunatatiri.

Mai exista desigur si posibilitatea de a apela la pastilele pentru potenta cu continut 100% natural (sunt cele mai recomandate pentru ca nu iti pun sanatatea in pericol), dar tot o optiune foarte buna, de luat in considerare, este si includerea in alimentatia zilnica a unor alimente cunoscute pentru beneficiile aduse vietii sexuale.

Care sunt aceste alimente? Un prim exemplu pe care ti-l pot da este mierea. Ea este folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor probleme, printre beneficiile pe care le ofera acestea numarudu-se cresterea rezistentei fizice, imbunatatirea fertilitatii si a performantelor sexuale, tratarea afectiunilor prostatei si asa mai departe. Ginkgo biloba este de asemenea o planta care te poate ajuta foarte mult, imbunatatind circulatia sanguina in zona cu probleme, iar in aceeasi categorie putem include Ginsengul, menta si paducelul. Extractul de Tribulus poate face si el minuni, iar faptul ca il poti gasi in farmacii si unele magazine online chiar te indeamna sa il folosesti.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa