Disfunctiile sexuale masculine cauzeaza probleme de cuplu si depresie

 
Disfunctiile sexuale masculine cauzeaza probleme de cuplu si depresie
In cazul oricarui barbat, instaurarea unei disfunctii sexuale pune serioase probleme, mai ales de ordin psihologic!

Aparitia unor repetate dificultati de a avea un act sexual normal ca durata si desfasurare poate genera scaderea stimei de sine, reducerea calitatii vietii, aparitia unei puternice surse de ingrijorare, dificultati de cuplu si instaurarea unei puternice depresii. Toate aceste neajunsuri, luate impreuna, isi vor pune pecetea nefasta si asupra altor aspecte alte vietii personale.

Barbatul cu disfunctii sexuale experimenteaza atat stari de irascibilitate, cat si sentimente de tristete profunda, cu izolare si inchidere in sine. Avand in vedere orgoliul, prezent, in mod natural, intr-o doza mai mare la barbat, el adopta adesea cel mai neindicat comportament cu putinta: ignorarea problemei, acompaniata de evitarea sistematica a activitatii sexuale.


Clasificarea disfunctiilor sexuale

Incapacitatea de a duce la un bun sfarsit un act sexual poate fi pricinuita de trei cazuri majore: disfunctiile erectile (penisul nu poate fi mentinut in erectie suficient de mult sau erectia nu este completa, astfel incat penetrarea nu poate avea loc), libidoul foarte scazut sau problemele de ejaculare.

Cea care aduce dificultati sporite in sensul atingerii unei durate normale a actului sexual este ejacularea precoce. Ea poate fi cauzata de supraexcitatie, de graba de a incheia actul sexual, dar si de anumite tulburari psihologice sau neuronale.

In disfunctia erectila pot fi invinuite: bolile neurologice, perturbarile circulatiei locale (pricinuite de ateroscleroza), afectiunile peniene (de pilda boala Peyronie), diabetul, afectiunile prostatei, medicatia etc.

Majoritatea acestora intervin, de obicei, la barbatii de varsta medie sau inaintata. La barbatii tineri sunt de vina, in majoritatea cazurilor, elemente de ordin psihologic, cum ar fi: psihozele, nevrozele, fobiile, anxietatea, neincrederea in sine (cel in cauza se focalizeaza mai mult pe performanta, in loc de a se bucura de actul in sine, de aici aparand esecul!), inhibitia de ordin moral-religios (mai cu seama in cazul in care actul respectiv implica infidelitatea fata de partenera de viata), neatractivitatea partenerei ori chiar comportamentul sexual al acesteia (inhibitie, supraexcitare, impetuozitate etc).


Potent Power - tonic si revitalizant pentru barbati!

Suplimentul alimentar Potent Power este un produs tonic si revitalizant, realizat dintr-un amestec de plante ayurvedice presate la rece, pentru a-si pastra intacte toate calitatile. Datorita compozitiei de uleiuri volatile, principii amare, minerale si oligoelemente, zinc si lecitina, el fortifica aparatul sexual masculin, mentinandu-l intr-o stare optima de sanatate. El imbunatateste performantele sexuale, mareste rezistenta la stres, elimina tensiunea emotionala, amplifica virilitatea si imaginatia erotica, permitand sustinerea unui act sexual prelungit.

Potent Power este recomandat in cazuri de ejaculare precoce, spermatoree, erectie slaba, imposibilitatea mentinerii erectiei pe o durata suficienta. Produsul induce un efect tonic, afrodisiac si de stimulare a producerii de spermatozoizi, contribuie la optimizarea functiilor si activitatii aparatului genital masculin, ajuta la combaterea disfunctiilor erectile si infertilitatii, tonifica si revitalizeaza organismul barbatului si combate stresul, anxietatea, depresia si oboseala fizica si mentala.

Ingrediente: Syzygium aromaticum, Asparagus racemosus, Quercus infectoria, Tribulus terrestris, Asphaltum punjabianum, Myristica fragrans, Centipeda minima, Asteracantha longifolia, Withania somnifera, Yashad bhasm, Gond babool, Chlorophytum arundinaceum, Gumma acacia.

Mod de administrare: adultii vor lua 1-2 tablete, de 2-3 ori pe zi, pentru cel putin 30 de zile (pana la 6 luni). A nu se depasi doza maxima recomandata!

Acest supliment alimentar il puteti comanda de aici.


Prostatosalm - un protector natural al prostatei!

Suplimentul alimentar Prostatosalm este un produs cu puternica actiune antiinflamatoare asupra prostatei, la nivel renal si a cailor urinare. El inlatura neplacerile cauzate de urinarile dureroase si frecvente (mai ales pe timpul noptii), de senzatia de golire incompleta a vezicii si de cresterea in volum a prostatei.

Prostatosalm este recomandat a se administra preventiv, mai ales barbatilor de peste 50 de ani, deoarece riscul aparitiei unor afectiuni ale prostatei creste odata cu inaintarea in varsta. Are actiune antilitiazica, dezinfectanta si antibacteriana. Contribuie la buna functionare a prostatei, ajuta la eliminarea inflamatiilor si infectiilor prostatice si previne litiaza renala.

Ingrediente: Vetiveria zizanioides, Cucurbita maxima, Mutilla occidentalis, Juniperus communis, Bergenia ligulata, Piper cubeba, Guma acacia.

Mod de administrare: adultii vor lua 1-2 tablete de 3 ori pe zi, minim 30 de zile, ideal 3-6 luni. A nu se depasi doza maxima recomandata!


Foto: mamaplus.md


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa