Benosen - pentru un somn linistit si dimineti fericite

 
Benosen - pentru un somn linistit si dimineti fericite
Aveti probleme cu adormitul seara? Gandurile nu va lasa sa adormiti? Va intoarceti in pat, de pe o parte pe alta, pana reusiti sa adormiti? Benosen contine L-theanina, substanta care intensifica activitatea undelor alfa cerebrale, responsabile de calmarea functiilor creierului si pregateste organismul pentru culcare. Humulus lupulus influenteaza, in mod natural, receptorii creierului responsabili de somn. Cu Benosen adormiti mai repede.


Grijile si gandurile va tin treji pana dimineata? Aveti un somn agitat? Va treziti des noaptea? L-theanina influenteaza benefic calitatea somnului si reduce trezirile din timpul noptii. Humulus lupulus ajuta la indepartarea tensiunii psihice si a stresului. Cu Benosen aveti un somn adanc si linistit.

Dimineata, trezirea este un adevarat chin? Va treziti nervosi si agitati? Sunteti la fel de obositi ca si cum nu ati fi dormit deloc toata noaptea? Datorita combinatiei unice de substante naturale, Benosen va ajuta sa adormiti linistiti, sa aveti un somn profund si sa va treziti dimineata odihniti si fericiti. Benosen poate fi folosit si in situatii de stres sau tulburari afective. Cu Benosen va treziti odihniti si fericiti.


De ce este Benosen unic?

Benosen este primul supliment alimentar care influenteaza favorabil toate cele 3 faze ale somnului. Datorita substantei sale unice (L-theanina), Benosen va ajuta sa adormiti repede si usureaza instalarea unui somn linistit. Dimineata va treziti odihniti, inviorati si plini de energie.


Ce contine Benosen si cum influenteaza pozitiv calitatea somnului?

Benosen - o compozitie unica de substante active, testate clinic, care ajuta la instalarea somnului. Acestea atenueaza tensiunea psihica si stresul, inducand o relaxare generala a organismului. Ca urmare a relaxarii organismului, somnul se instaleaza cu usurinta.

Datorita combinatiei de substante naturale, Benosen este recomandat cu incredere in situatii de stres, tulburari afective sau de somn, fara a crea dependenta.

Benosen contine L-theanina care induce relaxarea corpului omenesc si ajuta la imbunatatirea somnului. De asemenea, este foarte eficienta in scaderea senzatiei de oboseala dimineata la trezire, in cresterea nivelului de energie si in ameliorarea proastei dispozitii.

Benosen contine si extract standardizat de hamei (Humulus lupulus), planta utilizata de secole in medicina traditionala, ca o alternativa naturala pentru medicamentele de sinteza adresate tulburarilor de somn.


Administrare:

Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare. Pentru ca rezultatele sa se mentina pe o perioada de timp cat mai indelungata, se recomanda un tratament de 2 saptamani.


Prezentare:

20 de tablete dispuse in blistere.

Foto: naturalherbs-market.com

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa