Diabetegen - crema pentru regenerarea tesuturilor

 
Diabetegen - crema pentru regenerarea tesuturilor
Diabetegen este un produs dermatocosmetic pentru tratamentul pielii in conditii speciale. Eficacitatea produsului deriva din continutul de substante naturale bioactive puternice.

O combinatie de colostru si argint coloidal face ca Diabetegen sa fie produsul perfect pentru tratamentul pielii ranite, in timpul procesului de vindecare, pentru pielea slabita sau pielea predispusa la rani. Existenta unor ingredienti cum ar fi alantoina, pantenolul sau vitamina E stimuleaza efectul benefic si in acelasi timp faciliteaza vindecarea tesutului ranit.


Proteinele derivate din substante rare cu efect puternic, cum ar fi colostrul, substante foarte similare cu proteinele testului epitelial uman, fac ca Diabetegen sa fie un produs dermatocosmetic capabil sa initieze si sustina procesul de regenerare a tesuturilor deteriorate ale pielii.


Diabetegen este 100% natural

Diabetegen nu contine niciun fel de conservanti, coloranti sau arome. In plus, elementele cheie active din compozitie sunt testate pentru a confirma lipsa antibioticelor, steroizilor, erbicidelor sau altor substante modificate genetic. Produsele sunt testate dermatologic. Nu exista contraindicatii sau efecte secundare cunoscute.


Diabetegen a fost premiat in Uniunea Europeana

Diabetegen este un produs unic in Uniunea Europeana. A castigat cinci ani consecutiv premiul „Produsul Anului”, din 2011 pana in 2015, acordat de catre un comitet de medici specialisti in diabet si dermatologie, in cadrul simpozionului pentru diabet din Polonia - Diabetica Expo.

Substantele bioactive din compozitia Diabetegen sunt printre cele mai puternice din natura. Desi naturale, sunt cu mult mai eficiente decat multe substante sintetice.

Cele mai importante dintre acestea sunt: colostrul bovin, alantoina, pantenolul si argintul coloidal. Substantele din compozitie, asemanatoare cu cele gasite in tesutul epitelial uman, stimuleaza regenerarea celulelor prin intermediul factorilor de crestere: factorul de crestere al epidermei si factorul de crestere al fibroblastelor (fibre de colagen). Diabetegen ajuta la reconstructia tesutului, mult mai rapid decat in mod normal


Diabetegen este recomandat:

Pentru diabetici (in special pentru rana piciorului diabetic), pentru persoanele in varsta, accelereaza vindecarea ranilor si cicatricelor, pentru tratarea ranilor cronice, escarelor, acneei, cicatricelor cauzate de acnee, arsuri, degeraturi, deteriorarea sau iritarea epidermei.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa